• Atvēsinošā arbūza granita

    Vietējais top!
    13. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    • Visas sastāvdaļas sablendē un lej lēzenā cepamtraukā. Liek saldētavā.
    • Pēc stundas ar dakšiņu apmaisa un liek atpakaļ saldētavā. Pēc stundas rīkojas tāpat. Vēl pēc stundas – atkal.
    • Kad pagājušas četras stundas, trauka saturu ar saldējuma karoti kārto atvēsinātās glāzēs.
    • Bauda nekavējoties.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+