• Visā pasaulē populārais Latvijas vectētiņš – DednaHype

    TikTok
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    28. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pandēmijas iespaidā interneta platformas TikTok lietotāju skaits pērn auga neredzētos ātrumos. Kameras priekšā dejojošu pusaudžu lietotne pārvērtās par populārāko sociālo tīklu pasaulē, kur tagad apgrozās arī viņu vecvecāki.

    Opis no Latvijas ar segvārdu DednaHype kļuvis populārs visā pasaulē. Par galveno Latvijas tiktokeri zināms maz. Savā profilā viņš norādījis vien to, ka nāk no Latvijas. Viņa video lielākoties tapuši Rīgā. Zināms, ka viņu sauc Sergejs un kanālu DednaHype veido kopā ar līdzautoru, kura vārds ir Daniels.

    Viesojoties radio Baltkom, Sergejs pastāstīja – viņa klipu galvenais vēstījums ir labsirdība, laipnība un vecāku un bērnu saiknes stiprināšana.

    «Tā nu sanāca, ka izveidojām savu līniju, pilnīgi atšķirīgu no citiem. Mēs popularizējam laipnību, lai bērni saprastu vecākus, bet vecāki saprastu bērnus,» klāstīja viņš.

    Lielākā daļa kanāla DednaHype video ir īsi, izdomāti stāstiņi par dažādām dzīves situācijām, kurās iekļūst bērni, bezpajumtnieki un cilvēki gados. DednaHype ir veiksmīgākais Latvijā radītais saturs un iekļauts pasaules 250 populārāko TikTok kanālu topā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē