• Policija lūdz atpazīt sievietes, kas nokārtojās skolas pagalmā

    Policija
    Estere Jansone
    17. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Rīgas Pašvaldības policija
    Rīgas pašvaldības policija aicina divas nekaunīgas sievietes, kas kārtojušas savas dabiskās vajadzības Rīgas 84. vidusskolas sporta kompleksā.

    Likumsargi sociālajos tīklos dalījušies ar attēliem, kuros redzamas divas dāmas īpaši neglaimojošā paskatā. Tajos sievietes šķietami piesēdušas ar kailām pēcpusēm un kārto dabiskās vajadzības. Tiesa, sievietes par tualeti izraudzījušās šim nolūkam absolūti nepiemērotu vietu – tas ir Rīgas 84. vidusskolas sporta kompleksa pagalms. Turklāt, sievietes savas nekaunīgās darbības veikušas laikā, kad sporta kompleksā bērniem notikušas nodarbības – vienā attēlā manāmi bērni ar sporta somām, kas bijuši spiesti iet garām abām čurājošajām kundzēm.

    Skolas personāls par novērošanas kameras fiksēto noziegumu 30. martā ir uzrakstījis Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldei iesniegumu par nekaunīgajām sievietēm un par konkrēto gadījumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process. Policijas pārstāvji aicina aplūkot attēlos redzamās dāmas un, ja tās izdodas atpazīt, ziņot par tām likumsargiem, zvanot pa tālruni 67181371 vai 67181367.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē