• Vardarbībā pret bērnu māti apsūdzēts grupas Singapūras Satīns dalībnieks Strūbergs

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pašmāju grupas Singapūras Satīns dalībnieka Kristapa Strūberga sieva Mairita mikroblogošanas vietnē Twitter paziņo par aiziešanu no vardarbīgām attiecībām. Savukārt radiostacija Pieci.lv, reaģējot uz izskanējušo informāciju, lēmusi uz laiku pārtraukt atskaņot grupas dziesmas.

    Mairita vietnē Twitter raksta: “Esmu pieņēmusi lēmumu aiziet no vardarbīgām attiecībām. Šobrīd tieku joprojām par to sodīta no vainīgā puses ar klaju mūsu bērnu ignorēšanu, arī no finansiālās puses.” Tālākā ierakstā sieviete saviem sekotājiem lūdz arī finansiālu atbalstu, lai varētu uzturēt abu bērnus.

     

    Grupas dalībnieks Kristaps Strūbergs komentē situāciju: “Pirmkārt, ar tīru sirdsapziņu varu viennozīmīgi apgalvot: nekad neesmu ne sitis, ne kā citādi fiziski aizskāris ne savu sievu, ne kādu citu sievieti. ES TO NEESMU DARĪJIS! Un es nevaru taisnoties vai skaidroties par to, ko neesmu darījis.”

    “Otrkārt, jā, mūsu ģimenē notiek šķiršanās process, taču tas nav bijis un nav saistīts ar vardarbību. Un mana vislielākā vēlme bija izšķirties mierīgi, civilizēti, bez dusmām, naida un šāda veida paņēminiem,” tālāk ierakstā norāda Kristaps.

     


    Savukārt grupa Singapūras Satīns savā Twitter lapā raksta: “Mēs esam ļoti, ļoti pārsteigti par šo mirkļa emociju uzplūdumu, kas radies no privātas ģimenes lietas un mums kā draugiem ir ļoti žel, ka tā vietā, lai civilizētā veidā atrisinātu šķiršanos, notiek vienkārši publiska apmelošana.”

     

    Publiski izskanējušo apsūdzību dēļ Latvijas Radio Pieci.lv paziņoja, ka uz laiku pārtrauc ēterā atskaņot grupas dziesmas, norādot, ka tieši pērnā gada labdarības maratonā Dod Pieci akcentēja vardarbību ģimenē. Šodien šo nostāju raidstacija mainījusi.

     

    Kristapa un Mairitas attiecībās ir dzimuši divi dēli.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē