• Uzņēmējs Martins Zemītis pēc šķiršanās divus gadus apmeklējis psihoterapeitu

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Mūsu sabiedrībā, it sevišķi vidējās un vecākās paaudzes vidū, joprojām diezgan akceptēts ir uzskats, ka “puikas neraud”, un arī pieauguši vīrieši par saviem emocionālajiem pārdzīvojumiem runā nelabprāt, visu paturot sevī.

    Tomēr uzņēmējs Martins Zemītis uz šī fona ir pietiekami drosmīgs, lai sarunā ar raidījuma “Kad viņas satiekas” daiļajām vadītājām atzītu, ka arī vīriešiem ir savas emocionālās vajadzības, un arī vīrieši pārdzīvo šķiršanos ne mazāk kā sievietes.

    Pirms diviem gadiem izira uzņēmēja 20 gadus ilgusī laulība, un, kā atzīst Martins, lēmums par šķiršanos bijis viens no grūtākajiem viņa dzīvē. “Tā ir atbildības sajūta – pret ģimeni, bērniem, kopā piedzīvoto ..

    Ja man tādas nebūtu, iespējams būtu jau piecas laulības aiz muguras” – Martins par situāciju spēj arī mazliet pajokot, tomēr – katrā jokā ir sava patiesība.

    Pieredzējušais uzņēmējs, kuram dzīvē nācies pieņemt neskaitāmus biznesa lēmumus, nebaidās arī atklāti atzīt, ka pēc šķiršanās iekšējā līdzsvara atgūšanai divus gadus apmeklējis psihoterapeitu.

    “Tās sajūtas un bažas jau ir līdzīgas visiem – vai būšu vēl kādam vajadzīgs, vai izdosies izveidot jaunas attiecības, un tamlīdzīgi.”

    Bet to, vai uzņēmēja sirds šobrīd ir brīva, un ko emocionālā ziņā vīrieši attiecībās sagaida no sievietes, uzzināsit, noskatoties šo video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē