• Romantiski! Hosams Abu Meri un Linda Krūmiņa saderinājušies

    Slavenības
    Gita Vīksne
    20. decembris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FOTO NO INSTAGRAM
    Pēc gandrīz gadu ilgas draudzības gada nogalē saderinājušies Arābu kultūras centra valdes priekšsēdētājs, gastroenterologs un viņa draudzene Latvijas Televīzijas raidījuma Rīta Panorāma vadītāja.

    Raidījuma Rīta Panorāma vadītājas Lindas Krūmiņas labās rokas zeltnesī iemirdzējies spožs gredzens. Uz jautājumu, vai tas liecina, ka Hosams Abu Meri viņu bildinājis, Linda PDz pavētīja: «Jā, tas ir saderināšanās gredzens! Tas bija ļoti patīkams un negaidīts pārsteigums. Detaļās nestāstīšu.»

    Arī Hosams sarunā ar PDz bija izvairīgs: «Jā, esmu bildinājis Lindu. Tas notika novembrī.» Taujāts, vai nākamgad būs viņu kāzas, Hosams lakoniski pavēstīja: «Konkrētu kāzu datumu vēl neesam nolikuši.» Kā vēsta pāra ieraksti sociālajos tīklos, šā gada pēdējos mēnešus Hosams un Linda pavadījuši romantiskā ceļojumā. «Baudām Briseli: Ziemassvētku sajūta un mazliet arī Dzelteno vestu protesti. Priekā!» sociālajos tīklos iespaidos dalījies Hosams. Savukārt novembra beigās pāris apmeklēja Apvienoto Arābu Emirātu Nacionālajai neatkarības dienai veltīto pieņemšanu VEF Kultūras pilī. «Prieks, ka Latvijā jau otro gadu svinam AAE Vienotības dienu – 47. dibināšanas gadadienu! Lepojos, ka esmu viens no cilvēkiem, kuri darīja visu, lai Rīgā atklātu pirmo arābu pasaules valsts vēstniecību,» sociālajos tīklos gandarīti pavēstījis Hosams.

    HOSAMS ABU MERI un LINDA KRŪMIŅA Apvienoto Arābu Emirātu Nacionālajai neatkarības dienai veltītajā pieņemšanā novembra beigās.

    Izbauda kopdzīvi Berģos

    Lindu un Hosamu PDz pirmo reizi kopā sastapa, baudot romantiskas vakariņas kādā restorānā šā gada martā. «Man tas viss ir ļoti nopietni un darīšu visu, lai tas tā būtu arī turpmāk,» par abu attiecībām toreiz PDz atklāja Hosams. Uz jautājumu, ar ko Hosams viņu apbūris, Linda pavasarī vēstīja: «Tas ir vairāku īpašību kopums. Viņš ir ļoti labs cilvēks. Un gudrs. Dzīvesgudrs. Esmu pārliecināta, ka šīs ir ļoti nopietnas attiecības. Domāju, ka ne viņš, ne es nepiekristu runāt par šīm attiecībām, ja abi nebūtu pārliecināti par tām.»

    Jau pusgadu Hosams un Linda dzīvo kopā. «Ilgi meklējām kopēju dzīvesvietu, līdz atradām to Berģos Garkalnes novadā,» sarunā ar PDz šoruden atklāja Hosams. Pāris apzināti izvēlējies dzīvokli ārpus Rīgas centra. «Vēlējāmies, lai dzīvesvietai būtu āra terase un līdzās neliels zemes gabaliņš. Berģi ir ļoti laba vieta dzīvošanai – tajā valda miers, apkārt ir mežs, un līdzās dzīvo patiešām forši kaimiņi,» mitekli slavēja Hosams. Taujāts, ko jaunu pāris šogad ir apguvis, Hosams pastāstīja: «Mēs mācījāmies spēlēt golfu. Tas bija mans sapnis, un nu kopā ar Lindu esmu to arī piepildījis.»

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē