• Operdīva Sonora Vaice iesaka zāles, kas palīdz cīņai ar Covid-19

    Slavenības
    Gita Vīksne
    17. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    «Mums katru dienu stāsta par mirušajiem, lai gan vajadzētu runāt par to, ko darīt, lai nenonāktu līdz slimnīcai,» uzskata operdziedātāja, kura sasirgusi ar Covid-19.

    «Svētdien man bija pozitīvs testa rezultāts, bet nejutos nemaz tik slikti. Pēc tam pāris dienu bija grūtāk, bet šodien jau labi atklepojas, vairāk moka iesnas,» novembra sākumā par saslimšanu ar Covid-19 feisbukā pavēstīja operdziedātāja Sonora Vaice.

    Trīs dienas vēlāk sarunā ar PDz viņa atklāja: «Ir pēdējais laiks runāt par zālēm, ko vajag lietot un kas palīdz. Šis vīruss labi ārstējas, ja to noķer ātri. Ja slimību ielaiž, ir ziepes.»

    Operdziedātāja stāsta – kad sasirgusi ar koronavīrusu, uzreiz sazinājusies ar ģimenes ārsti Ilzi Aizsilnieci, kas ir Latvijas Ārstu biedrības prezidente.

    «Viņa atzina, ka šis tomēr esot mazliet citāds vīruss nekā pārējie, taču arī pret to ir zāles, kas palīdz,» stāsta Sonora.

    Pēc ārstes norādījumiem viņa šobrīd lieto vairākus vitamīnus – D, C, arī cinku un omega 3, vakaros – melatonīnu, kā arī ārstes ieteiktu kaklā pūšamu aerosolu un degunā smērējamu ziedi. Šādam komplektiņam jābūt ikvienā mājā. Lai tad, kad saslimsti ar šo vīrusu, momentā sāktu to visu lietot. Es lietoju arī homeopātiskos līdzekļus. Uzskatu, ka tie kā palīgelements pret šo slimību labi strādā,» saka Vaice.

    «Man patika tas, ko teica daktere Aizsilniece – daudzi varētu nenonākt līdz slimnīcai, ja būtu sākuši vīrusu ārstēt laikus un pareizi. Taču ārsti šobrīd aicina 10 dienas nogaidīt un lietot paracetamolu. Tiek aizmirsts, ka visas slimības ārstē ar zālēm. Kad mēģināju par to rakstīt feisbukā, mani aprēja un sauca par antivakseri, jo daudzi uzskata, ka pret šo vīrusu zāļu neesot,» atminas māksliniece.

    «Uzskatu – starp tiem, kas šobrīd visu komandē, vajadzētu vairāk mediķu. Es priecātos, ja par veselības ministri kļūtu Aizsilniece. Viņa feisbukā visu tik labi salika pa plauktiņiem, kādas zāles un kad ir jālieto. Tas ne tikai mums palīdzētu saglabāt veselību, bet arī pasargātu slimnīcas no lieliem sastrēgumiem,» uzskata operdziedātāja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē