• Modes mākslinieks Gints Bude: Lēto apģērbu tīkliem pienāks gals

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    Gita Vīksne
    Inese Mizovska
    6. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tie, kas raduši knipsēt skaistas bildītes un pelnīt nauda ar to, ka reklamē sociālajos tīklos dažādus produktus, šobrīd ir sprukās.

    «Manuprāt, līdz ar pandēmiju nebūtībā ies saturiski tukšā influenceru kustība. Šajā situācijā viņi izskatās komiski un lieki. Arī dizaineriem vajadzēs lielāku pamatojumu savai idejai – kāpēc cilvēkiem tieši to vajag. Pēc krīzes vairākums centīsies radīt, nevis patērēt.

    Redzot, cik saslimušo ir lētā darbaspēka valstīs, un zinot šo valstu medicīnas aprūpes un dzīves līmeni, paredzams, ka daudziem lēto apģērbu tīkliem pienāks gals.

    Viņi plāno un ražo gadu uz priekšu, bet tagad ķēde ir pārtraukta un sezonālās drēbes nevarēs pārdot paredzētos apjomos. Lai viss saietu ierastās sliedēs, vajadzēs 3–5 gadus. Ilgdzīvotāji būs lielās apģērbu kompānijas Chanel, Dior, Armani. Būs kā Ķīnā – kolīdz veikali pēc ierobežojumiem būs vaļā, cilvēki tieksies pēc vērtības un kvalitātes.

    Ekonomisti salīdzina šo situāciju ar karu, kur nav izolācijas, bet ir šausmas un sabrukums, pēc kura cilvēki gatavi mesties dzīves baudās. Dzīvojot kā mūkiem, daudziem noteikti būs filozofiskas pārdomas par dzīvi un to, vai 20 sliktas kvalitātes krekliņi, kuru radīšana ļoti piesārņo dabu, ir vajadzīgi.

    Pēc pandēmijas cilvēki gribēs redzēt pasauli skaistu. Īpaši pēc tam, kad tik bieži savos monitoros redzējuši briesmīgu bildi ar nekoptiem cilvēkiem mājās. Tāpēc domāju – modē atgriezīsies zelts skaistās proporcijās. Rundāles pilī tagad varētu būt vairāk apmeklētāju nekā vasaras festivālā, kur valda farss un cilvēku tieksme atgriezties četrgadnieka infantilismā.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē