• Miesassargu pavadībā Rīgā ierodas reperis Timati — uz rokas pulkstenis 77 000 eiro vērtībā

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    19. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64)
    Krievijas slavenākais reperis Timati piedzīvoja zvaigžņu stunda Rīgas lielveikalā.

    Kad Timati iesoļoja tirdzniecības centrā Alfa, viņu jau sagaidīja fanu pūlis – lielākoties pusaudži, kas alka nobildēties ar savu elku un iegūt autogrāfu. Krievu reperis pa tirdzniecības centru pārvietojās augumā raženu miesassargu pavadībā, un piekļūt mūziķim izdevās tikai pašiem izmanīgākajiem. Timati pateicās Latvijas faniem, kas izvēlas viņa zīmola tērpus, un ar zelta krāsu uzšņāpa autogrāfu uz veikala sienas.

    Veikala Black Star Wear atvēršana tirdzniecības centra jaunajās telpās septembrī izraisīja sašutuma vētru. Apģērbi ar Krievijas valsts un armijas simboliku, kā arī prezidenta Vladimira Putina attēliem mulsināja ne vienu vien latvieti. Arī Valsts drošības dienests apģērbu kolekcijā ar Kremļa tematiku tirgošanā saskatīja Krievijas centienus propagandēt tās ģeopolitisko kursu, tāpēc veica šī gadījuma izvērtēšanu.

    Pēc neilga laika tirdzniecības centra vadība paziņoja, ka apģērbu kolekcija ar Kremļa tematiku esot izņemta no veikala sortimenta.

    Pirms neilga laika Latvijas nevēlamo personu sarakstā tika iekļauts Krievijā populārais dziedātājs Grigorijs Ļepss, un pirms 21. novembrī paredzētā Timati koncerta Rīgā iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens aģentūrai LETA pauda, ka arī reperim «vajadzētu izdarīt pareizos secinājumus un Latvija ir devusi skaidru signālu, kas notiks, ja šis dziedātājs atklātā vai slēptā formā musinās Latvijā dzīvojošos cilvēkus, propagandēs agresiju vai Krievijas pārākumu pār citām valstīm.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē