• Magone laidusi klajā trešo dzejas grāmatu «Austrumrūsa»

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Magone Šutoviene.
    Foto: F64
    Magone Šutoviene.
    Kā zināms, iemīļotā pašmāju televīzijas šova “Slavenības. Bez filtra” varone Magone Šutoviene ne tikai čakli rosās savā lauku sētā, bet brīvajos brīžos arī raksta dzeju.

    Ik pa laikam šī aizraušanās tiek arī taustāmi materializēta kāda dzejoļu krājumu izskatā. Tā pavisam nesen dienas gaismu ieraudzījis, Magones vārdiem runājot, viņas “kopīgais bērniņš” ar Liepājas dzejnieku Janu Ikes – dzejas grāmata “Austrumrūsa”.

    Par godu šim notikumam dzejniece sarīkojusi īpašu prezentācijas fotosesiju. Taču, kur iesaistīts otrs cilvēks, vienmēr ir iespēja sarežģījumiem. Jans uz pasākumu .. vienkārši neierodas!

    “Jā, esmu uz viņu pikta. Tas taču ir mūsu kopīgais “bērniņš”, viņam arī bija jābūt klāt. Bet nu – cilvēks jūtas mūžam jauns, patīk viņam Rīgā paballēties .. un nu ir aizballējies tik tālu, ka šodien ierasties nebija spējīgs” – dzejniece savā sāpē dalās ar STV Pirmā! šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem.

    Taču ilgi skumt Magone negrasās. Kopā ar fotosesijas komandu sev raksturīgajā atjautībā ātri atrod risinājumu tērpiem, divas kleitas harmoniski pārtop vienā, un piedzīvojumi ezerā var sākties!

    Tāpat Magone visiem faniem atgādina – dzejas grāmatas iespējams iegādāties tikai un vienīgi sazinoties ar pašu dzejnieci soctīklos un tiek solīts, ka dzejas krājums atradīšot ceļu pie lasītājiem visā plašajā pasaulē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē