• Magone gatava gulties zem skalpeļa: Lai nogriež lieko!

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pie šova «Slavenības. Bez filtra» zvaigznes Magones ciemos ir treneris Artis, kurš, lai iemācītu pareizāk ēst un notievēt, nolēmis izrevidēt arī viņas ledusskapi.

    Secinājumi skaudri – Magone pārtiek no saldumiem un miltiem, kas nemaz nepalīdz šajā pavasara tievēšanā. Saprotot, ka nemaz tik viegla tā tievēšana nebūs, Magone ierosina, ka būtu tomēr gatava arī gulties zem skalpeļa, lai visu lieko reiz par visām reizēm nogrieztu.

    Artis cenšas Magoni motivēt, stāstot, ka viņas tievēšanas progress ir atkarīgs tikai un vienīgi no viņas pašas, un ka pirmie rezultāti būs redzami vien pēc pāris nedēļām. To dzirdot, Magone kļūst domīga: «Vai nav vieglāk aiziet pie ķirurga, lai nogriež lieko?»

    Treneris stāsta, ka viņš nav pret to, turklāt pēc operācijas arī āda tiek nostiepta un nekarājas. Un ja atsūc taukus, pēc tam tos ir iespēja iepumpēt vēlamajās zonās.

    «Gan jau, ka man lielāks dibens nebūtu par skādi! Un lai kādā cicī arī vēl ieliek!» nākotnes plānus kaļ Magone. Vai tiešām viņa lems par labu ķirurģiskām manipulācijām?

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē