• Kāpēc izjuka Hermaņa sievas un Kristīnes Belickas draudzība?

    Draudzenes
    Gita Vīksne
    13. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA UN DRAUGIEM.LV
    «Viņa ar tādām kā es nedrīkst draudzēties…» raidījumā Dž. Spot par savu bērnības draudzeni – slavena režisora sievu – vaļsirdīgi sacīja aktrise.

    «Viņa ir citā sabiedrībā. Viņa ar tādām kā es nedrīkst draudzēties… Nu tā ir!» par režisora Alvja Hermaņa sievu aktrisi un režisori Kristīni Krūzi-Hermani YouTube raidījumā Dž. Spot teica aktrise Kristīne Belicka. Agrā jaunībā abas bijušas tuvas draudzenes, bet dzīves līkloči viņas izšķīruši.

    «Kristīne Krūze… Viņa ir manas dvēseles radiniece. Es viņu mīlu, neņemot vērā attālumu un laiku. Zini, cik reti tādus cilvēkus izdodas sastapt?» dzīvojot Lielbritānijai piederošajā Menas salā, PDz savulaik teica Belicka.

    Raidījuma vadītājam režisoram Dž. Dž. Džilindžeram viņa atzinās, ka beidzamo reizi ar Hermaņa sievu sazinājusies pirms septiņiem gadiem, kad ar tolaik savu pusotra gada veco dēlu atgriezās Latvijā.

    «Kad es atbraucu no Anglijas ar pliku pakaļu un bērnu ratos, mēs vienreiz vai divreiz satikāmies. Es viņai lūdzu palīdzību,» atzina Kristīne un neslēpa – bērnības draudzene to esot atteikusi.

    «Man vienkārši vajadzēja deklarēties Rīgā, lai es varētu sīko palaist dārziņā. Nu, vienalga, kur deklarēties! Viņiem taču ir visvisādi īpašumi…(..) Bet bērnība ir bērnība. Mēs visi izaugam, un katrs atrodam savu nišu,» secināja Belicka.

    Abas Kristīnes savulaik kopā uzsāka studijas Latvijas Kultūras akadēmijā. Kad attiecībās ar mīļoto puisi Belicka piedzīvoja sarežģījumus, viņa apmetās pie draudzenes. Abas bija ļoti tuvas un pat valkāja viena otras apģērbu. Tolaik jaunās aktrises pārsteidzoši atklāti runāja par to, cik sarežģīti veidojušās viņu attiecības ar vīriešiem.

    «Visas manas nopietnās attiecības līdz šim ir bijušas slimas un atkarīgas. Jo vairāk es sevi šķetinu vaļā, jo vairāk saprotu, ka tādas attiecības vairs nevēlos,» pirms 15 gadiem PDz stāstīja Krūze, kura tolaik bija kopā ar režisoru Regnāru Vaivaru.

    «Man vienmēr ir bijis grūti sev pielaist kādu klāt un šķirties – vēl grūtāk,» tolaik PDz teica Belicka. Arī intervijā Dž. Spot Belicka neslēpa, ka gandrīz visas attiecības ar pretējo dzimumu viņai bijušas destruktīvas un postošas. Arī draudzība ar bijušo aktieri Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu.

    «Tās balstījās tikai un vienīgi uz alkoholu nenormālos apmēros. Tad, kad tu pamosties no rīta, mazliet apskaidrojies un saproti, kur vispār esi iekūlies. Un tev ir jādzer, lai tu varētu turpināt to visu,» atminējās Belicka. «Dzērām, kāvāmies. Es tās nesauktu par attiecībām. Tā bija plosoša kaisle,» sacīja Kristīne. Vardarbību viņa piedzīvojusi arī attiecībās ar sava bērna tēvu.

    «Tur bija drausmīgi. Viņam bija liegums tuvoties mājai,» atklāja Kristīne. Nu jau trešo gadu Belicka ir romantiskās attiecībās ar basģitāristu Armandu Butkeviču.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē