• Ilzes Dobeles stils — miers, kas iedvesmo

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    Inese Mizovska
    17. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pat vissatraucošākās ziņas raidījumā Panorāma ilggadējās diktores Ilzes Dobeles sniegumā izklausās nomierinoši – Dobeli slavē skatītāji, kuriem tīkama ir ne vien Ilzes balss, bet arī apģērbs.

    «Skatos Panorāmu un vienīgais, par ko spēju domāt – kur dabūt tādu blūzi kā Ilzei Dobelei šovakar,» tviterī atzinās bijušās premjerministres Laimdotas Straujumas preses sekretāre Džeina Šteinberga, un daudzas dāmas tūdaļ piebalsoja – Dobelei visu nedēļu esot skaistas drēbes, pēc kādām tīko daudzas.

    LTV stila nodaļas vadītāja Daces Grīnberga PDz atklāja, kā top Ilzes vizuālais tēls: «Kopā ar Ilzi dodamies uz veikaliem un pētām, kas viņai piestāv un kā tas varētu izskatīties kadrā. Kopīgi izveidojām kapsulas kolekciju. Lielākoties tērpi nāk no veikaliem Ivo Nikkolo, Debenhams un Monton

    Dace atzina – apģērba toņi reizēm tiek pieskaņoti arī vakara ziņu saturam. «Ziņu diktori ir nogrimēti un apģērbti jau no pulksten 16. Jaunumi nāk nepārtraukti, un reizēm ētera ziņas uzzinām krietni vēlāk. Ja ir sēru ziņas, priecīgas un gaišas krāsas nederēs. Arī rotas tiek izmantotas minimāli,» skaidro viņa.

    Ilze Dobele ir jaunpienācēja Latvijas Televīzijas ziņu dienestā. Sarunā ar PDz viņa atzīst – priecājas, ka darbam apģērbu sagatavo stilisti un viņai par to nav jāuztraucas. Dace Grīnberga smaidot piebilst: «Panorāmas ziņu dienestā strādā forši cilvēki, un mēs rūpējamies par viņiem – visu sagatavojam, salokām, izgludinām! Viņiem ir tikai jāatnāk un jāuzvelk!»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē