• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 9. līdz 15. janvārim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    8. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Bezrūpīgs gada sākums. Atsevišķos jautājumos gan var nākties izdarīt izvēli, taču tas nebūs grūti. Nav ieteicams ļauties avantūrām un neprātīgiem piedzīvojumiem, īpaši jau nezināmās kompānijās.

    Darījumu jomā aktīvs un panākumus sološs laiks. Svarīgi nenobīties, sevi nežēlot, bet stāties pretim visiem pārbaudījumiem un uzcītīgi strādāt. Var būt liela ņemšanās ar papīru lietām.

    Mājās iespējamas nelielas sadzīviskas nesaskaņas. Aktuālas var kļūt kādas senākas nebūšanas, taču, iespējams, viss atrisināsies pats no sevis. Jaunas attiecības būs ar liktenīguma piegaršu.

    • Veiksmīgs 12. un 13. janvāris.

    Vērsis

    Steigas pilna nedēļa, ļoti svarīgi izvērtēt prioritātes un precīzi saplānot laiku. Tāpat jāņem vērā, ka ne viss notiks tā, kā tu esi iecerējusi, daudz ko ietekmēs citu cilvēku vēlmes un noskaņojums.

    Pati sev gādāsi jaunus izaicinājumus, noteiksi ierobežojumus un izvirzīsi pārlieku augstas prasības. Īstais laiks padomāt, kādi būs tava šāgada lielie soļi profesionālajā izaugsmē.

    Attiecībās izdzīvosi pilnu emociju gammu, lai atgrieztos pie tā, kas sirdij patiešām tuvs. Gūsi un otram sniegsi daudz prieka. Jaunās attiecībās var izdzirdēt mūžīgas mīlas solījumus.

    • Veiksmīgs 14. un 15. janvāris.

    Dvīņi

    Laiks nopietni padomāt par to, kādus mērķus šajā gadā vēlies sasniegt. Uzmanības centrā būs jautājumi par to, vai esi izvēlējusies īsto ceļu, vai tevi apmierina darbs, kuru strādā. Paturi prātā – tu vari vairāk!

    Profesionālajā ceļā turēsies kopā ar zināmiem un pieredzes bagātiem cilvēkiem, kuriem var uzticēties. Svarīgi samērot savas ambīcijas ar reālajām iespējām – pieredzi, zināšanām, spēju uzņemties atbildību.

    Mīlestība, sekss un pienākumi ģimenē – vienlīdz svarīgas būs visas šīs tēmas, mainīsies vien uzsvari un intensitāte, taču novārtā nedrīksti atstāt nevienu no tām.

    • Veiksmīgs 14. un 15. janvāris.

    Vēzis

    Būs jāizvērtē, kas tev jau ir, un apdomīgi jāielūkojas tajā, kas vēl tikai tiek plānots. Var būt gan grandiozi notikumu pavērsieni, gan pašsaprotams iesāktā turpinājums, svarīgākais – atcerēties, ka tu pati esi sava kuģa kapteine.

    Var rasties labas iespējas tikt pie jaunām zināšanām, kas dzīvi var iegriezt pavisam citā virzienā. Svarīgi savas izvēles pamatot un nerīkoties emociju varā.

    Baudīsi to, ko pati esi sarūpējusi, attiecībās valdīs fiziska un emocionāla harmonija. Romantiskā dzīves joma liks asinīm ritēt straujāk un dos drosmi būt aktīvai arī citās dzīves jomās.

    • Veiksmīgs 9., 10. un 11. janvāris.

    Lauva

    Jānosaka sev mērķi šim gadam profesionālās izaugsmes ziņā, jāpadomā par peļņas plāniem. Jākoncentrējas uz pakāpenisku attīstību ilgtermiņā, nevis īsiem lielas veiksmes piepildītiem mirkļiem.

    Dodies cilvēkos, jo šonedēļ būs labas iespējas satikt kādu, kas palīdzēs paskatīties uz lietām no citas puses, bagātinās tevi ar jaunu pieredzi. Vari arī atrast jaunus sadarbības partnerus.

    Daudz domāsi par attiecību kvalitāti. Kūleni var apmest attiecības, kas sākušas nesen, bet par kurām tavā sirdī līdz šim valdīja pilnīgs miers, taču ar šim pārmaiņām ātri vien samierināsies.

    • Veiksmīgs 12. un 13. janvāris.

    Jaunava

    Tavu prātu nodarbinās saimnieciskas lietas, prioritāte būs finanses un stabilitāte. Vienām izdosies noorganizēt ko daudzsološu, citas liks plecos mugursomu un dosies tālēs zilajās. Var aktualizēties plāni par mājokļa labiekārtošanu.

    Darba lietās gaidāms izaicinājumu pilns laiks. Pats svarīgākais – jāpieņem, ka uzreiz un ātri nekas nenotiek. Vari saņemt ilgi gaidīto paveiktā darba novērtējumu. 

    Jaudīgs un emocijām piepildīts laiks visām attiecībām, kuras ir vai solās būt ilgas un stabilas. Arī attiecības, kas vēl tikai veidosies, būs vērstas uz mājīgumu un ģimeniskumu.

    • Veiksmīgs 14. un 15. janvāris.

    Svari

    Būsi nesatricināma ceļā uz saviem mērķiem. Vari uzsākt jaunu zināšanu apguvi, sākt īstenot kādu ideju, kam līdz šim nav atlicis laika. Svarīgi nesasteigt notikumus. Rūpīgi jāapdomā iesaistīšanās lielos projektos.

    Galva būs pilna domām un idejām, taču augstāk tiks vērtēti konkrēti darbi. Gaidāmi dinamiski notikumi cīņā par vietu zem saules. Droši sper mērķtiecīgus soļus, lai veicinātu sev būtiskus procesus.

    Atslēdziņa uz mīļotā cilvēka sirdi būs godīga komunikācija. Kāda interesanta iepazīšanās var notikt pasākumā, kur pulcējas aizrautīgi cilvēki ar līdzīgām idejām.

    • Veiksmīgs 10. un 11. janvāris.

    Skorpions

    Gaidāma raiba un emocionāli piesātināta nedēļa. Nonāksi strīdīgās situācijās, pati uzsāksi konfliktus. Mieru smelsies mājās, ģimenes siltumā. Var nākties labot kļūdas decembrī veiktajos darbos un pieņemtajos lēmumos.

    Lai gan šajā nedēļā būs gana aktīva komunikācija ar partneriem un kolēģiem, saprasties ar viņiem nebūs viegli. Vairāk jāpievēršas sava darba kvalitātei, jāstrādā īpaši atbildīgi. Nemeklē skabargu cita acī!

    Brīvajām būs plašas iespējas iepazīties un satikties, bet attiecībās esošajām gaidāma emocionāla tuvība, kas palīdzēs vienam otru ieraudzīt jaunā, vēl sirsnīgākā gaismā.

    • Veiksmīgs 9. un 10. janvāris.

    Strēlnieks

    Būs daudzas tikšanās un iepazīšanās, situācijas strauji mainīsies, enerģijas tev būs gana daudz – atliek vien turpināt iecerēto ceļu. Emocionāli bieži kavēsies pagātnē, nespēdama aizvērt durvis uz to.

    Darbā vajadzēs aktīvi iesaistīties aktuālajos notikumos, var nākties steigšus apgūt jaunas prasmes. Būs viegli strādāt komandā, tikai neaizmirsti, ka tev drīkst būt arī atšķirīgs viedoklis. 

    Brīvās šonedēļ beidzot tiks skaidrībā par to, ko īsti sagaida no potenciālā partnera. Attiecībās esošajām jāierobežo laiks, kas tiek veltīts darbam un sadzīvei, atrodot arī laiku otrai pusītei.

    • Veiksmīgs 12. un 13. janvāris.

    Mežāzis

    Gaidāms izteikts enerģijas pieplūdums. Visur paudīsi savu nostāju, tādējādi raisot arī strīdīgas situācijas. Rīkosies pēc skaidra plāna, taču ieteicams atstāt arī vietu vēl nezināmajam.

    Par savu viedokli būs pamatīgi jāpacīnās, taču kopīgās prāta vētrās vari tikt pie fantastiskām idejām sava darbības lauka paplašināšanai. Jārīkojas dzirdami, redzami un tā, lai citiem paliec atmiņā.

    Jādod iespēja savam izredzētajam elpot brīvāk. Iespējams, vairāk laika nāksies pavadīt atsevišķi, taču no tā jūs abi būsiet tikai ieguvēji.

    Gaisā virmos savstarpējās uzticības un uzticēšanās jautājums.

    • Veiksmīgs 14. un 15. janvāris.

    Ūdensvīrs

    Būsi tik ļoti emocionāla un spilgta savās izpausmēs, ka ar to gan radīsi gaišu un mīļu gaisotni, gan arī pamanīsies citus nokaitināt. Jāizvairās no provokācijām, īpaši saistībā ar finansiāliem jautājumiem.

    Pret kolēģiem būsi asa, šad tad dusmas gāzīsies pāri malām kā putra no katla. Būs grūti sastrādāties ar lēniem, neizlēmīgiem cilvēkiem un pieņemt citu neizdarības. Labs laiks tām, kurām ir savs bizness.

    Dinamiska un emocionāli baudāma attiecību dzīve. Lai uzlabotu savstarpējo saskaņu, vērts kritiski palūkoties uz savu ikdienu un ieviest tajā kādas atraktīvas izmaiņas.

    • Veiksmīgs 14. un 15. janvāris.

    Zivis

    Katra diena būs piesātināta ar dažādām sadzīviskām skriešanām un darīšanām. Var būt sajūta, ka tevi rauj uz visām pusēm vienlaikus. Neizlaid no acīm savus lielos mērķus, akcentē uzmanību uz svarīgāko.

    Veiksmīgs laiks tādiem projektiem, kuriem sākums un beigas ir skaidri pārredzami. Pirms iesaisties jaunos darbos, noskaidro visas nianses, īpaši attiecībā uz saviem pienākumiem.

    Var uzliesmot emocijas par ilgstoši neatrisinātiem jautājumiem. Jaunās attiecībās būs grūti vienoties par kopīgiem mērķiem, tādēļ nesteidzies notikumiem pa priekšu, viss nokārtosies pats no sevis.

    • Veiksmīgs 10. un 11. janvāris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē