• Horoskops 23. līdz 29. aprīlim. Nozīmīgs laiks naudas lietām

    Horoskopi
    Jana Reķe
    22. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Šī ir pilnmēness nedēļa paies īpašajā iepriekšējās nedēļas pārmaiņu gaisotnē. Emocionālais kāpinājums palīdzēs iztīrīt vai apzināties pēdējos traucēkļus sevī, savā pasaulē un vidē, lai pilnībā pārkārtotos savam nākamajam dzīves etapam.
    Nākamais: Auns

    Trešdien, 24. aprīlī, gaidāms pilnmēness jaudīgajā Skorpiona zīmē, kuram būs tiešā piekļuve pašiem dziļākajiem un noslēpumainākajiem zemapziņas kambariem. Tā ietekme būs jūtama visu nedēļu, sevišķi no 23. līdz 26. aprīlim. Šis būs spēcīgs un sapurinošs laiks, kurš mudinās  mainīties un nebaidīties no kaut kā atteikties. Liela loma būs visam, kas saistīts ar naudu, kredītiem, nodokļiem, biznesu un citām saistībām. Globālākā mērogā tas būs par politiku un varu. Katram personiski – kā atrast zelta līdzsvaru starp drošību un mūžam mainīgo, starp saglabāšanu un atlaišanu, komfortu un jauniem piedzīvojumiem.

    Kopā ar pilnmēness dilemmām 25. aprīlī Merkurs beigs savu retrogrādo periodu, un šī laika nopietno iekšējo darbu rezultāti būs noskaidrojami un izpaužami līdz 13. maijam. 

    Savukārt 29. aprīlī Venera, sievišķo enerģiju aizbildne, no kaujinieciski noskaņotā Auna pāries uz sev daudz mierīgāko un baudāmāko Vērša zīmi. No tā brīža līdz pat 23. maijam daudz vieglāk būs izpaust labu gaumi, piepildīties un uzlādēties ar visu to, kas jums reāli ir pieejams. Tas ļaus iekšēji atslābināties un izbaudīt sevi un savu dzīvi. Šajā laikā arī attiecību jautājumos būs daudz vieglāk atrast mierīgākus risinājumus.

    Kopumā šī nedēļa ir kā starpposms, kurā pārslēgties un pāriet jaunā dzīves etapā, tādēļ vēl joprojām daudzas lietas tikai pamazām sāks mosties un atvērties. Vēl joprojām var būt pagrūti noskaņoties uz to vilni, kad sacīts nozīmē arī darīts.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē