• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 4. līdz 10. jūlijam

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    4. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Vari rēķināties ar draugu, kolēģu un ģimenes atbalstu, taču sarunās ar viņiem ieteicams stingri palikt pie sava viedokļa – ne vienmēr visam ir jānotiek tā, kā vēlas citi.

    Darba dzīvē iespējamas gana lielas pārmaiņas – kaut kas, ko līdz šim darīji vienā veidā, būs jādara pavisam citādi. Tie, kuriem viegli pielāgoties pārmaiņām, šajos procesos būs ieguvēji. 

    Lieliska nedēļa vasaras vidus brīvdienām laukos, nelielam izbraukumam tuvā un intīmā kompānijā, darot ko sirdij tīkamu un varbūt novārtā atstātu. Ģimenes cilvēkiem jāmeklē mirkļi, kad pabūt divatā. 

    • Veiksmīgs 4. un 5. jūlijs.

    Vērsis

    Šīs nedēļas izteiksmīgākās izjūtas gādās nelieli izbraukumi, ciemošanās vēl līdz šim neredzētās un nebijušās vietās. Pienākumi un atbildība uz laiku pavirzīsies otrajā plānā.

    Iespējams, vasarīgi vieglā noskaņojuma rezultātā palaidīsi garām kādas iespējas darījumu pasaulē. Tiem, kas sevi īsteno biznesa vidē, var nākties nokāpt dažus pakāpienus zemāk un pievērsties vienkāršākiem darbiem.

    Attiecībās esošajiem Vēžiem jāpavada vairāk laika kopā ar saviem mīļajiem. Ja attiecības tikko sākušas veidoties, nemēģini savu izredzēto pamācīt, kā pareizāk dzīvot. 

    • Veiksmīgs 6. un 7. jūlijs.

    Dvīņi

    Iespējams, būsi sagrābusi pilnas saujas ar it kā neatliekamiem darbiem. Jaudas tam visam būs pietiekami, tomēr neaizmirsti, ka dažos jautājumos nepieciešama pamatīga iedziļināšanās.

    Lai nesanāktu tā, ka kaut kas viens tiek izdarīts līdz galam un kvalitatīvi, taču cits apsolīts un neizdarīts, pavisam nopietni jāķeras pie darba nedēļas plānošanas. Var būt situācija, kas nav no tevis atkarīga, tomēr ietekmēs tevi spēcīgi. 

    Vari piedzīvosi sarežģītus brīžus, kuriem iemeslus pirms kāda laika esi radījusi tu pati. Tāpēc vairāk domā, pirms dari un kādam kaut ko soli.

    • Veiksmīgs 8. un 9. jūlijs.

    Vēzis

    Lai gan būsi sev iecerējusi rāmu nedēļu, tomēr tā var sagādāt pārsteigumus. Par sevi var atgādināt situācijas, kas palikušas neatrisinātas, jo biji cerējusi, ka tās vairs neaktualizēsies.

    Profesionālā vide prasīs no tevis daudz jaudīgākas zināšanas, bagātāku pieredzi un dinamiskāku rosību lēmumu pieņemšanā. Var rasties impulss kādam būtiskam solim, kas ietekmēs tavu izaugsmi.

    Attiecību jomā jutīsi asinis mutuļojam. Ikdienas situācijas un sarunas prasīs no tevis pilnīgu atklātību un godīgumu. Noslēpt, apiet un it kā nejauši palaist garām neizdosies neko.

    • Veiksmīgs 5. un 10. jūlijs.

    Lauva 

    Kontroles grožus pār savu dzīvi uz kādu brīdi izlaidīsi no rokām un spēsi uz to paskatīties it kā no malas. Svarīgi būt vērīgai pret cilvēkiem, kas tev ir apkārt, – kādus vārdus viņi tev saka un kādas darbības veic tev aiz muguras.

    Pratīsi pamācīt un iedvesmot citus, tevis teiktais apkārtējiem būs kā zelta likums. Vērtīgs un veiksmīgs būs darbs lielākā grupā vai kolektīvā.

    Lauva nepakļausies nekādām korekcijām un mīļotā cilvēka gaidām. Visu gribēsi darīt pa savam, būsi izvēlīga, nemitīgi svārstīsies. Nesen sākušās attiecībās otra pusīte var tavus niķus neizturēt.

    • Veiksmīgs 4. un 5. jūlijs.

    Jaunava 

    Nedēļas sākumā var būt daudz pārdomu un emociju. Visbiežāk kreņķis būs par to, kas nav izdarīts pietiekami labi un laikus. Biežāk sūkstīsies par savu nespēku un šaubām. Jaunā nedēļa nāks ar jaunu jaudu. 

    Profesionālā dzīve mētāsies kā laiviņa pa lieliem viļņiem. Ja domā, ka pienācis laiks šajā jomā kaut ko mainīt, ir īstais brīdis!  Tikai tas jādara apdomīgi un racionāli.

    Būsi gatava daudz runāt un stāstīt – par sevi, savām izjūtām un gaidām. Iespējams, mīļotajam cilvēkam šāda atklātība būs pavisam negaidīta un pirmajā mirklī šķitīs pat neiederīga.

    • Veiksmīgs 6. un 7. jūlijs.

    Svari 

    Gaidāmi aizraujoši piedzīvojumi, ne visi būs pašas organizēti. Sirdij tuvi cilvēki gribēs ar tevi kopā pavadīt laiku, kaut kur aizbraukt. Ļaujies, un piedzīvosi prieku un brīnumus! 

    Lai gan darbam laiku veltīsi ne īpaši lielās devās, toties tās būs koncentrētas, tāpēc viss ritēs veiksmīgi. Ļoti gribēsi darba dzīvē ieviest ilgi kārotas izmaiņas – iespējams, atradīsi kādu būtisku pavedienu, kā to īstenot.

    Mīlas dzīve būs ļoti atkarīga no tā, cik dziļi tu spēsi izprast, kad kaislības virmo. Saudzē attiecības, vairāk kontrolē, kā tu izpaud savas emocijas.

    • Veiksmīgs 8. un 9. jūlijs.

    Skorpions 

    Šīs nedēļas notikumi var prasīt spert soļus nezināmā virzienā, tāpēc būs vajadzīga drosme un liela piepūle. Emocionāli tas var būt smagnējs laiks. Svarīgi atrast laiku, lai pabūtu vienatnē.

    Jo spēcīgākas būs tavas emocijas, jo sparīgāku soli spersi profesionālajā ceļā. Arī tad, ja nekādas īpašās izmaiņas ikdienas darbībās nebūs manāmas, tev jāturpina īstenot savas ieceres.

    Harmonija valdīs vien tajās attiecībās, kur partneris Skorpionu labi pazīst un zina, kuros brīžos jāliek mierā. Jāļauj viņam būt gādīgam un atbalstošam, tad attiecību kuģis noturēsies virs ūdens.

    • Veiksmīgs 4. un 10. jūlijs.

    Strēlnieks

    Zināsi, kā tev jāpaskatās, kādi vārdi jāpasaka, kādi darbi jāveic, lai panāktu to, ko vēlies. Ne viss izdosies uzreiz, taču ar neatlaidību un mērķtiecību panāksi savu.

    Aktuālas var kļūt finanses un ieguldījumi. Ja potenciālie ieguldījumi saistīti ar tādiem procesiem, kas jau uzsākti un ir stabili, tad jau drīz tiksi pie sava darba augļiem.

    Attiecībās var būt dažādas peripetijas – nemūc no to risināšanas. Ļoti svarīgi būt atklātai, nebaidīties pateikt visu, kas uz sirds, atklāt savas bažas un satraukumu. Tikai tā iespējams tikt pie risinājuma.

    • Veiksmīgs 4., 5. un 9. jūlijs.

    Mežāzis

    Paļausies uz dzīves plūdumu, uz likumsakarībām un nejaušām sakritībām, lai arī tavs analītiskais prāts prasīs nepārtrauktu kontroli pār procesiem. Ideāli, ja atradīsi zelta vidusceļu. 

    Iedziļināsies visās niansēs, piešķirot tām pārāk lielu nozīmi. Atrodi iespējas plest savus spārnus plašāk – īstenot grandiozus plānus. Izvērtē, vai esošā darbavieta tev dod iespēju augt. 

    Brīvajām jābūt gatavām iepazīties – pielūdzēji gluži vai rindā stāsies, tīkojot pēc tavas uzmanības. Arī tās, kas jau veiksmīgi atradušas savu otro pusīti, saņems daudz vairāk mīļuma nekā citkārt.

    • Veiksmīgs 6. un 7. jūlijs.

    Ūdensvīrs

    Domās būsi kaut kur citur, nevis te un tagad. Ikdienas situācijas liks pielāgoties jauniem apstākļiem, veidot jaunus kontaktus. Tavus plānus var ietekmēt vai pat izjaukt tuvinieki un draugi.

    Lai gan savā ikdienas darbā jutīsies gana ērti un droši, dzīve tev var piedāvāt jaunas iespējas, kuras prasīs drosmīgu rīcību. Pirms spert soli nezināmajā, izvērtē visus plusus un mīnusus.

    Ar lielāko prieku izmantosi iespēju pabūt vienatnē, pavadīt laiku tieši tā, kā vēlies tu pati, bez neviena cita klātbūtnes. Ja esi brīva, jaunas iepazīšanās šonedēļ tevi neinteresēs itin nemaz.

    • Veiksmīgs 8. un 9. jūlijs.

    Zivis 

    Optimistisks, priecīgs un pateicības pilns noskaņojums. Šajā nedēļā atradīsi ko priecīgu teju vai uz katra soļa. Tiksi pie kāda pārsteiguma vai patīkami saviļņojoša mirkļa, ko sagādās tuvs cilvēks. 

    Darbi šķitīs viegli izdarāmi un vēl vieglāk palaižami, tomēr var būt arī situācijas, kad nāksies atkal un atkal atgriezties pie it kā jau pabeigta darba.

    Jūtu dzīvē nedēļa būs kā brauciens pa amerikāņu kalniņiem – strauji augšā un ar lieliem spiedzieniem lejā. Attiecībās vairāk vērības velti emocijām, kas nepieciešamas veiksmīgai un ilgai kopā būšanai. 

    • Veiksmīgs 10. jūlijs.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē