• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 16. līdz 22. jūlijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Gaidāma diezgan stresaina nedēļa. Var būt liela steiga, apjukuma sajūta, trūks skaidrības par notiekošo. Jo mazāk pārdzīvosi par to, ko nepagūsti, jo vairāk izdosies izdarīt. Var rasties interese apgūt ko jaunu.

    Nejutīsi īpašu dedzību mesties visos pienākumos iekšā līdz ausīm. Atliek vien mēģināt saglabāt labas un draudzīgas attiecības ar kolēģiem un sadarbības partneriem.

    Ja esi viena, skumt šonedēļ nebūs laika, jo pielūdzēju uzmanība birs kā no pārpilnības raga. Attiecībās esošajām gaidāms mierīgs periods, vairāk laika jāpavada divatā, vairāk jāieklausās vienam otrā.

    • Veiksmīgs 20., 21. un 22. jūlijs.

    Vērsis

    Turpināsi skriet līdzi visiem spožajiem notikumiem un piedāvājumiem, līdz sajutīsi smagumu kājās. Ir svarīgi izvērtēt, kur patiešām vērts piesaistīties un kur tikai ar vienu aci palūkoties.

    Darbā būsi punktuāli uzmanīga un rūpīga Ar augstu atbildības izjūtu izpildīsi visu uzdoto. Mācies pateikt nē, samazini darbu apjomu. Attiecības ar vadību var kļūt saspīlētas, nāksies likt lietā savas diplomātes spējas.

    Gaidāmi eksperimenti un piedzīvojumi, taču tie būs ar īstermiņa piegaršu. Brīvās var satikt atraktīvu un neparastu personību – it kā tev nepiemērotu, tomēr ļoti valdzinošu.

    • Veiksmīgs 16. un 22. jūlijs.

    Dvīņi

    Uz apkārt virmojošiem notikumiem un cilvēkiem skatīsies ar kritisku aci. Aktīvi neiesaistīsies, tomēr visur gribēsi būt klāt. Būs jāmeklē kompromisi, jāatrod zelta vidusceļš arī ļoti piņķerīgās situācijās.

    Labs laiks izaugsmei, vari pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ja alksti pēc pārmaiņām, paredzami pozitīvi notikumi. Vari atrast jaunu darbu vai saņemt piedāvājumu piedalīties ienesīgā projektā.

    Ja spēsi izvairīties no rakņāšanās pa attiecību pagātnes līkločiem, šis laiks būs ļoti mierīgs. Novērtē cilvēku, kurš ir tev līdzās, un pacenties no visas sirds izbaudīt viņa klātbūtni.

    • Veiksmīgs 16. un 17. jūlijs.

    Vēzis

    Visu, kam vien pieķersies, izdosies īstenot, netērējot daudz enerģijas un iztiekot bez negatīvām emocijām. Attieksme pret visu notiekošo būs bezrūpīga – ļausi notikt tam, kam jānotiek.

    Vari uzņemties papildu pienākumus, piekrist dalībai kādā lielā projektā. Drosmes būs gana, arī ideju. Vari uzņemties arī atbildīgus darbus, vien pašai jākontrolē, cik plaši vari atļauties izplest spārnus.

    Mīlas dzīvē nāksies būt iecietīgākai nekā parasti. Mīļotais cilvēks būs ļoti jūtīgs, tev nāksies viņam pielāgoties, apvaldīt savas emocijas. Atrodi iespējas pavadīt laiku tikai divatā vien. 

    • Veiksmīgs 18., 19. un 22. jūlijs.

    Lauva 

    Patīkama un notikumiem pilna nedēļa. Sastapsi pieredzes bagātus un dzīvespriecīgus cilvēkus, kas iedvesmos un aizraus tevi. Būtiski būs rūpīgi izvērtēt situācijas, kurās gatavojies iesaistīties. 

    Piemērots laiks, lai pieņemtu svarīgus lēmumus, ja vien spēsi ņemt vērā visus apstākļus un neļausi vaļu emocijām. Labi veiksies visu veidu sadarbība ar cilvēkiem, kas strādā ārvalstīs.

    Veiksmīgs periods senu nesaskaņu atrisināšanai un emociju atbrīvošanai. Izdari to tagad, lai šie pagātnes notikumi tev netraucētu dzīvot mierā un saskaņā. Padomā, vai attiecībās dod tikpat daudz, cik saņem.

    • Veiksmīgs 21. un 22. jūlijs.

    Jaunava 

    Lai izdarītu to, ko vēlies, jāatmet emocijas, jāatliek pārdomas uz vēlāku laiku un jādodas tieši tajā virzienā, kurp vēlas tava sirds. Svarīgi, lai līdzās būtu uzticams cilvēks, uz kuru vari paļauties.

    Jaudīgs un iespējām bagāts laiks, kad vērts sev noteikt apjomīgus, taču sasniedzamus mērķus. Ja esi darba ņēmēja, atļaujies būt drosmīga, ierosini pārmaiņas. 

    Vēlme iepriecināt citus un kopā līksmot savedīs tevi ar piedzīvojumu kāriem cilvēkiem. Brīvajām gaidāmas jaunas satikšanās sen zināmu ļaužu kompānijā. Ja esi attiecībās, lūko, ko vēl vari darīt, lai dzīve būtu krāšņāka.

    • Veiksmīgs 16. un 22. jūlijs.

    Svari

    Vari saņemt vilinošu piedāvājumu vieglai un ātrai peļņai, tomēr naudas ceļi ne vienmēr būs tīri un godīgi. Jāieklausās savā sirdsbalsī un jāpieņem objektīvi un izsvērti lēmumi.

    Uzklausot jaunus piedāvājumus, ieteicams saglabāt apdomību, izvērtēt tos atturīgi un – galvenais – nogaidīt, jo pavisam drīz var atklāties arī ēnas puses. Velti savu uzmanību tikai tam, par ko jau iegūta pilnīga pārliecība. 

    Krūtīs urdēs neizskaidrojams nemiers un nesapratne, maldīsies savās vēlmēs un patikās. Brīvās jutīsies labi, pavadot laiku vienatnē, lasot un klausoties mūziku, kas dziedē dvēseli.

    • Veiksmīgs 16., 20. un 21. jūlijs.

    Skorpions  

    Būsi aktīva un iniciatīvas pilna. Nāksi klajā ar ierosinājumiem, kā vairot gan savu, gan savu tuvāko cilvēku labsajūtu. Pozitīvas emocijas sniegs laiks, kas pavadīts kopā ar seniem draugiem.

    Darba attiecībās dominēs konkrētas kvalitātes prasības un laika ierobežojums. Vērtīgs laiks sadarbības paplašināšanai, atbalsta meklēšanai, naudas jautājumu sakārtošanai. Nelaid garām iespējas palīdzēt, atbalstīt, sniegt padomus.

    Ilgstošu partnerattiecību pamati var sašūpoties, galvenais būs to laikus pamanīt. Tavs šarms piesaistīs sirdis, taču nez vai tu būsi gatava atbildēt ar to pašu.

    • Veiksmīgs 19. un 20. jūlijs.

    Strēlnieks

    Teju katru soli pavadīs iedvesma un vēlme paveikt ko vērā ņemamu un paliekošu. Ļauj vaļu sapņiem, nekautrējies runāt par tiem skaļi, atver sapņiem ceļu uz realitāti.

    Jādara tikai tas, kas ir konkrēti saplānots un tev labi saprotams. Izvērtē visu ar svaigu, mundru skatu un ievies korekcijas, ja tas nepieciešams. Jo mazāk lieku kustību, jo vieglāk sasniegsi mērķi.

    Jāprot ne tikai dzirdēt, bet arī saklausīt to, ko patiesībā grib pateikt tavs sirds cilvēks. Arī līdz galam neizsacītais ļoti daudz ko atklās vienam par otru. Jaunās attiecībās uzticēšanās nāks pavisam lēniem soļiem. 

    • Veiksmīgs 20., 21. un 22. jūlijs.

    Mežāzis

    Gribēsi pamēģināt kaut ko jaunu, izpētīt gaisotni kādā tev līdz šim nezināmā jomā. Pie tevis atnāks iedvesma un trakas idejas, būs arī drosme rīkoties neparasti, īstenot pārgalvīgas ieceres. 

    Lai parādītu savu uzticamību, nāksies pilnībā pakļauties vadītāja viedoklim un norādēm. Neatlaidīgs darbs, lai īstenotu savas idejas, var pamatīgi patērēt spēkus, tomēr tā gādāsi par savu labklājību ilgtermiņā. 

    Mīlestības vārdā būtiski var mainīties dzīves uzskati, vērtību sistēma, plāni un nodomi. Ja pieņem svarīgu lēmumu, tad runā par to skaļi. Atklājies un uzticies mīļotajam cilvēkam.

    • Veiksmīgs 16., 21. un 22. jūlijs.

    Ūdensvīrs

    Dzīve šķitīs kā aizraujoša spēle, kur tev iedalīta galvenā loma. Tavā pasaulē ienāks jaunas krāsas un sajūtas, un tikai no tevis pašas būs atkarīgs, cik tās būs košas un paliekošas. Ja izturēsies pārāk viszinīgi, tas radīs sarežģījumus.

    No tā, cik cieša būs tava apņemšanās, būs atkarīgi tavi panākumi. Tev var tikt uzticēti papildu pienākumi, vēl lielāka atbildība. Prasi citiem padomu, ja nezini, kā rīkoties, tomēr saglabā savu vadošo lomu.

    Ja gaisā valdīs nesaprašanās un vārdi pār lūpām velsies kā akmeņi, labākais risinājums būs sarunas no sirds. Pavadiet vairāk laika kopā! 

    • Veiksmīgs 17. un 19. jūlijs.

    Zivis 

    Viss, ko darīsi, ritēs viegli un raiti. Augstā vērtē būs spēja dalīties – gan ar savām zināšanām, gan materiālām vērtībām. Darot kaut ko līdz šim nedarītu, uzzināsi daudz jauna gan par sevi, gan citiem.

    Spēsi ieviest skaidrību nesaprotamās situācijā, atradīsi atbildes uz neatbildētajiem jautājumiem, zināsi, ka atrisināt sarežģījumus. Paļaujies uz pieredzējušiem cilvēkiem, apspried ar viņiem savus plānus. 

    Mīlestības piepildīts laiks. Jutīsies tā, it kā būtu iekodusies laimes un pārpilnības ābolā, tomēr laiku pa laikam jāatvēsina prāts un jāpalūkojas uz notiekošo bez rozā brillēm. 

    • Veiksmīgs 18., 19. un 20. jūlijs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē