• Fitnesa treneris Gints Valdmanis ieskatījies kolēģē

    Slavenības
    Gita Vīksne
    13. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pavasarī fitnesa skaistuļu pāris Gints un Juta Valdmane paziņoja, ka viņu laulībai pienākušas beigas. Tagad fitnesa trenera simpātijas iemantojusi kāda sportiska tumšmate.

    «Labāk vēl neko nekomentēšu. Par agru,» par attiecībām ar fitnesa kluba Squad Hour treneri Jekaterinu Sidorovu PDz saka Gints Valdmanis. Pagājušajā nedēļā pāris dalījās ar intīmu foto no guļamistabas. Arī agrāk viņi sociālajos tīklos ir atrādījuši bildes no kopējas atpūtas. Abi bijuši gan Kaņiera niedrāja takā, gan Mājā kokos.

    «2020. gads nebeidz pārsteigt,» pie foto, kas tapis Kaņiera niedrāja takā, pērnā gada izskaņā atzinās Gints.

    «Šis laiks daudz labu lietu iemācīja. Dzīve ir īsa. Tavs darbs, iespējams, ir laicīgs. Vienā brīdī viss notiek, un jau nākamajā viss ir beidzies. Veido iekrājumus, jo tie var izglābt tavu dzīvi. Daba ir pelnījusi vairāk cieņas. Lielākā bagātība ir veselība. Viss paliek kristālskaidrs. Kas tad tev ir pats svarīgākais? Tas, protams, katram ir savs. Miers, vienkāršība un īstās vērtības. Ģimene, draugi, veselība un labas emocijas.

    Neviena materiāla lieta šo neaizstās. Papildus tam – iespēja iepazīt Latviju un apskatīt skaistākās vietas. Laiks iepazīt vienam otru un pašiem sevi,» norādīja Gints. «Paldies par smaidiem un smiekliem,» pie sava foto, kas tapis šajā paša vietā, vēstīja Ginta jaunā simpātija.

    Tāpat kā Gints, arī Jekaterina ikdienā strādā par fitnesa treneri. Paralēli darbam fitnesa klubā Squad Hou, viņa darbojas pašas izveidotā tiešsaistes mācību programmā, kur piedāvā treniņu programmas gan sievietēm, gan vīriešiem, kā arī vienkāršas un garšīgas receptes. Uztura un vingrinājumu speciāliste – tā par Jekaterinu vēstīts viņas mājaslapā. «Jekaterina dzīvo, lai iedvesmotu citus.

    Savu iekšējo laimi viņa atradusi fitnesā, kas veido ne tikai viņas ķermeni, bet arī dzīvi kopumā.

    Pateicoties pareizajai attieksmei pret uzturu un fiziskajām aktivitātēm, viņa palīdz citiem sasniegt mērķus veselības un sporta jomā. Ar fitnesa palīdzību Jekaterina palīdz kļūt par sevis vislabāko versiju,» solīts potenciālajiem klientiem.

    Jekaterina SidorovaFitnesa treneru pāris Juta un Gints Valdmaņi par laulības izjukšanu paziņoja pagājušā gada aprīlī. Vasarā sarunā ar PDz Valdmanis atzina, ka nav gatavs jaunām attiecībā, un pat pieļāva domu, ka turpmāko dzīvi varētu pavadīt viens.

    «To nevar ieplānot. Ja cilvēks ienāk tavā dzīvē un iekrīt sirdī, tad viss notiek. Šobrīd nedomāju par to,» sacīja viņš. Gints arī atklāja, ka nelieto iepazīšanās portālus un dāmas ar viņu var iepazīties sporta zālē.  Šķiet, tieši tā arī ir noticis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē