• Dziedātāja Berezina maigojas ar stilistes bijušo vīru: Mans vīrs nedusmojas un nav greizsirdīgs

    Attiecības
    Gita Vīksne
    28. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA (SINTIJA CĒRPIŅA)
    Dziedātāja savā jaunākajā videoklipā ļāvusies mīlas ainām ar kādu Latvijā zināmu vīrieti. Pēc tādām kaislībām daudzi Sabīnes vīram jautājuši, vai pāris vēl aizvien ir kopā.

    «Ar Kasparu bija ļoti viegli,» PDz saka dziedātāja Sabīne Berezina, kura pagājušajā nedēļā prezentēja singlu Ne tāpat vien un jaunu videoklipu. Tajā viņa ļāvusies kaislei ar stilistes Indras Salcevičas bijušo vīru Kasparu Bērziņu – skūpsti, glāsti, gultas skati…

    «Jau dziesmas Te sniegi nekusīs klipa, kas tapa pagājušā gada sākumā, sakarā domājām par Kasparu. Toreiz izlēmām par labu tumšākam puisim, bet Kaspars netika aizmirsts,» stāsta Sabīne. Kad Sabīne vēl tikai rakstījusi mūziku, viņa zinājusi – dziesmas klipā vislabāk iederēsies tieši viņš. «Kasparu iepriekš nepazinu, taču biju par viņu lasījusi internetā. Kā klipa brūtgānu viņu man piespēlēja menedžere Līva Cimmermane un stiliste Ieva Feifere,» atklāj Sabīne.

    «Kaspars piekrita, un viss tika saskaņots ar mūsu abu otrajām pusītēm,» piebilst Sabīne un neslēpj – tas gan viņas vīram Atim Geibam nav ļāvis izbēgt no jautājumiem, vai viņš neesot izšķīries.

    «Lai lieki nejauktu cilvēkiem prātu, uz skatuves kāpju ar savu veco uzvārdu, bet dzīvē joprojām esmu Sabīne Geiba un precējusies,» uzsver viņa.

    «Gribējām, lai klipā viss izskatās mīļi un dabiski. Man šķiet, ka izdevās. Abi sapratām – jo vairāk ķiķināsim, jo ilgāku laiku prasīs klipa filmēšana. Lai netērētu viens otra laiku, saņēmāmies un klipa sižetu izdzīvojām dažu stundu laikā. Tas notika Siguldā,» stāsta Sabīne.

    «Filmēšanas laikā aizsūtīju vīram dažus fragmentus. Viņš mani ļoti atbalsta, bet, redzot tos, jokoja: «Ja pēc iepriekšējās dziesmas klipa man prasīja, vai esam pašķīrušies, tagad domās, ka tiešām esam izšķīrušies.» Mans vīrs nedusmojas un nav greizsirdīgs. Pērn klipā ar puisi strīdējos, bet šis ir ļoti romantisks. Kad dziedāju kopā ar Raselu, klipu idejas domāja viņš, un mīlas ainas līdz šim nebiju izspēlējusi.

    Tagad to daru un daudzi ir pārsteigti: «O! Izrādās, ka tu vari būt arī tāda!» Smejos – pēc šī klipa man varbūt beidzot piedāvās filmēties seriālā Viņas melo labāk. Savulaik sūtīju pieteikumu aktieru kastingam, taču mani nepaņēma. Iespējams, domāja, ka māku tikai dziedāt un pie baseina cilāt dzēriena glāzes, jo šādā ampluā biju klipos ar Raselu,» spriež Sabīne.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē