• Bijušais basketbolists Kristaps Valters Latvijā jūtas nenovērtēts

    Slavenības
    Gita Vīksne
    13. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības ŽURNĀLS SANTA arhīva
    Bijušais basketbolists Kristaps Valters, kurš nupat aizvadītā Pasaules kausa kvalifikācijas kontekstā ir sacēlis ievērojamu vētru sociālajos tīklos un medijos, kritizējot Latvijas basketbola vadību, uzskata, ka viņš un arī citi viņa paaudzes spēlētāji savulaik nav tikuši pienācīgi novērtēti.

    «Pateicoties Latvijas Basketbola savienībai (LBS), Latvijā man uzlikts negatīvs zīmogs. Jā, es nebiju nekāds paraugpuika un pieļāvu kļūdas, bet ar savu darbu, manuprāt, esmu pierādījis, ka esmu daudz labāks, nekā viens otrs treneris uzskatīja," šīs nedēļas žurnālam PRIVĀTĀ DZĪVE pauž Kristaps Valters.

    Kristaps ir pārliecināts, ka Latvijas basketbolā izdarījis daudz. «Esmu Latvijas vārdu nesis pasaulē. Mēs ar Jāni Blūmu savulaik bijām pirmie latviešu basketbolisti, kas spēlēja Spānijā, bet cilvēki jau to neatceras. Skumji, ka 20 dzīves gadus esmu veltījis basketbolam, bet cilvēki internetā raksta, ka es savu talantu esot nodzēris. Muļķības! Katrā komandā es biju līderis, vilku tās uz augšu, biju epicentrs. Es biju tādā līmenī, lai varētu spēlētu NBA, taču tie bija citi laiki. Mēs bijām Padomju Savienības bērni – pirmie kucēni, kam izdevies paostīt Eiropā gaisu. Meistarīgi, taču nenovērtēti,» viņš saka.

    Mēs bijām Padomju Savienības bērni – pirmie kucēni, kam izdevies paostīt Eiropā gaisu. Meistarīgi, taču nenovērtēti.

    Kristaps Valters tagad dzīvo Francijā un ar Latviju savu dzīvi vairs saistīt nevēlas. «Man nepatīk Latvija, tā man ir par mazu. Man vajag kaut ko lielāku un plašāku,» viņš saka. «Neko ar basketbolu saistītu nedaru. Esmu pārorientējies uz tūrismu un esmu apmierināts ar savu dzīvi. Pelnu ļoti labu naudu – trīs reizes vairāk nekā Latvijas basketbola izlases galvenais treneris.»

    Vairāk par Kristapa Valtera šī brīža dzīves gaitām var lasīt šīs nedēļas žurnālā PRIVĀTĀ DZĪVE.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē