• Alekss Silvērs filmējas protestu skartajā Minskā: Atteikties būtu muļķīgi

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    14. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Laikā, kad Baltkrievijā tauta ar protestiem un demonstrācijām cīnās pret prezidentu Aleksandru Lukašenko, Latvijas dziedātājs kaimiņvalsts galvaspilsētā Minskā veido raidījumu Krievijas televīzijai, kur klāsta par jaunumiem sieviešu modē.

    «Laist klajā dziesmas Latvijā ir jauki, bet te nav TV projektu, kuros es varētu piedalīties. Šogad nebūs konkursa Supernova un arī šova X Faktors. Savukārt Baltkrievijā šādu projektu ir pilns, un cilvēki ir gatavi realizēt foršas TV idejas,» PDz stāsta Alekss, kurš drīzumā trīsreiz nedēļā būs redzams Krievijas TV kanāla THT International rīta ziņās, vadot modes raidījumu Stila plānotājs.

    Lai realizētu šo projektu, kuru Aleksam piespēlējis dziedātāja pārstāvis Baltkrievijā un viens no THT International producentiem, viņš trīs dienas pavadīja Minskā.

    «Uzfilmējām raidījumus vienai sezonai – 45 sižetus. Ēterā raidījums ilgs piecas minūtes, bet, lai to uzfilmētu, bija nepieciešamas 30–45 minūtes,» stāsta Alekss. Šajā laikā stilists Aleksam un sižeta modelei veidoja aizvien jaunus un jaunus tēlus, bet Alekss tajos iejutās un vērtēja modi.

    «Atrodoties Minskā, es iestājos tikai par daiļradi. Mani politiskie uzskati palika aizkadrā. Atteikties no liela TV kanāla piedāvājuma būtu muļķīgi no manis,» PDz skaidro Alekss. Viņš stāsta, ka došanās uz nemieru pārņemto Minsku bijusi satraukumu pilna. Viņš pat zvanījis uz Latvijas vēstniecību Baltkrievijā, lai noskaidrotu, kāda īstenībā ir situācija Minskā.

    «Man apliecināja – ja nedošos ar plakātiem pa galveno ielu, neviens mani neaiztiks. Minskā mani visur izvadāja šoferis – no apartamentiem līdz pat filmēšanas laukumam un atpakaļ.

    Bija gan gadījums – nofilmējām visus raidījumus, un mums lika divas stundas pasēdēt filmēšanas laukumā, jo ārā bija sācies mītiņš.

    Varējām doties tikai tad, kad protesti bija pierimuši,» atminas Alekss.

    Viņš PDz apgalvo, ka drīzumā Minskā būs biežs viesis – jau oktobra beigās viņš dosies filmēt Stila plānotāja otro sezonu, turklāt Alekss Minskā atvēris arī savas vokālās studijas filiāli. Savukārt decembrī kanālos THT un THT International viņš būšot redzams kādā mūzikas talantu šovā, kur pildīs mentora pienākumus.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē