• SWH radio ķepām pirmā jubileja

    Sabiedrība
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    12. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vladislavs Proškins (F64)
    Pagājušajā svētdienā Radio SWH raidījums Ķepa uz sirds svinēja 1. dzimšanas dienu. Sveikt raidījumu bija ieradušies arī vairāki sabiedrībā populāri cilvēki kopā ar saviem mīluļiem.

    TV raidījums Ķepa uz sirds Latvijas Televīzijas ēterā redzams jau 10 gadu, savukārt tā radio brālim nupat nosvinēts gadiņš.

    Uz PDz jautājumu, kā radās ideja, ka paralēli TV raidījumam bija vajadzīga arī radio versija, Ķepa uz sirds producente Inese Kreicberga skaidro: «Raidījums LTV ēterā bija jau 9 gadus, un izveidojās situācija, ka cilvēku interese, jautājumi un tēmas ir vairāk, nekā mēs spējam atbildēt un parādīt vienā nedēļas raidījumā. Radio tomēr ir papildu platforma, lai uzrunātu esošo auditoriju un piesaistītu jaunus klausītājus.»

    Radio raidījumu Inese vada tandēmā ar aktieri Arturu Krūzkopu.

    «Ķepa uz sirds tika plānots par brīvdienu rīta raidījumu, un SWH brīvdienu rītos jau strādāja Arturs. Man šķita, ka viņa komunikācijas stils, klausītāju uzrunāšana ir ļoti saprotama, patīkama un neuzbāzīga. Viņš rada sajūtu, ka ir ļoti sen pazīstams un viņam var uzticēties,» norāda Inese, kurai pašai šī ir pirmā pieredze raidījumu vadīšanā.

    «Protams, katrs sākums ir ļoti liels lēciens nezināmajā… Bet tagad saprotu tos, kas runā par tiešā ētera maģiju. Tajā notiek daudz kas labāk, vairāk un pilnasinīgāk nekā, ja tas būtu ieraksts,» secina viņa.

    «Visemocionālākie ir raidījumi, kuros piedalās tie dzīvnieku draugi, kuri ar savu piemēru reāli iedvesmo citus. Piemēram, tādi bija Sandija Šteinberga-Dukure ar vīru Miku Dukuru un viņu diviem suņiem Balii un Demianu.

    Ģimene izdzīvojusi īstu Balii glābšanas stāstu, nepadevās vietējo vetārstu bezcerīgajai prognozei un devās ārstēt suni uz ārzemēm.

    Suns pārcieta 15 ķīmijterapijas, bet šobrīd pilnasinīgi bauda dzīvi. Savukārt ģimene izbauda katru dienu, kas visiem kopā dota, jo nezina, cik ilgs būs šis atvēlētais laiks. Tas faktiski arī ir Ķepa uz sirds vadmotīvs, ko mēs varam mācīties no saviem mīluļiem – izbaudīt katru dienu, kas dota, jo mēs jau nezinām, kas būs rīt.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē