• «Var redzēt, kurš šeit ir saimnieks!». Rinkēvičs dalās ar sirsnīgiem kadriem no Freibergu mājām

    Valsts prezidents
    Estere Jansone
    21. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Twitter/Edgars Rinkēvičs
    Šajā nedēļas nogalē Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs devās vizītē uz Īvandi, kur viņam bijusi jauka tikšanās ar eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu un viņas vīru.

    Latvijas prezidentam Edgaram Rinkēvičam nu jau par tradīciju kļuvusi bildēšanās kopā ar četrkājainajiem draugiem. Šoreiz kadrā pašā centrā nonācis bijušās Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas un viņas vīra Imanta Freiberga kaķis.

    Rinkēvičs raksta, ka šajā sestdienā viesojies Freibergu rezidencē Īvandē. Viņš bija ieradies sveikt Imantu Freibergu – pagājušajā mēnesī eksprezidentes vīrs svinējis 90 gadu dzimšanas dienu. Rinkēvičs apsveicis Freiberga kungu apaļajā jubilejā un pasniedzis viņam Cildinājuma rakstu par viņa mūža ieguldījumu zinātnē un tautasdziesmu digitalizācijā.

    Rinkēvičs un Freibergu pāris  šo notikumu atzīmējuši ar kopīgu pastaigu un pēcāk baudījuši kafiju un kūkas. Būdams liels dzīvnieku mīlis, Rinkēvičs publiskojis bildes arī ar eksprezidentes kaķi Muri un sunīti Bellu.

    Sociālo tīklu lietotāji neatstāja bez ievērības attēlu, kurā Rinkēvičam un Freibergai priekšā lepni slāj kaķis Muris. Ļaudis smej: «Uzreiz var redzēt, kurš šeit ir saimnieks!». Pats prezidents komentētājiem nav atbildi palicis parādā. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē