• VIDEO: «11 gadus novilka ar tādu monstru!» Dukurs parāda, ko ekssieva noklusējusi

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    19. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pēc bijušās sievas Lauras pirmās intervijas mūziķis jūtas ļoti sāpināts. Īpaši par to, ka Laura nenovērtējot viņa ieguldījumu mājas celšanā.

    «Vispār garš process tā šķiršanās, jau pusgads pagājis, un still kaut kādi sūdi peld augšā. Es nesaprotu, kāpēc nevar vienkārši palaist to lietu…» sašutis ir Dukurs, noskatoties savas bijušās sievas pirmo interviju pēc laulības šķiršanas. Ar Lauru viņš bija kopā 11 gadus.

    Laura Dukure piedalījās raidījumā «Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi», kur norādījusi, ka abu attiecības bijušas toksiskas. Miks aizrāvies ar alkoholu, jo negribējis risināt problēmas, un ar savu rīcību norādījis, ka tā esot sievas vainas, ka viņš sācis dzert. Laura esot lūgusies, lai abi dotos pie terapeita un mēģinātu sakārtot laulības dzīvi. Dzeršana beigusies, bet problēmas – nē. Laura arī neslēpj, ka viņai ir sāpīgi noskatīties uz bijušā vīra jaunajām attiecībām ar influenceri Endiju Kalniņu, tomēr saka: «Labāk es ik pa laikam paraudu viena, nekā es raudu, esot nelaimīgās, savā veidā toksiskās attiecībās.»

    Taču ne tikai Mika parādīšanās bildēs un TV ekrānos kopā ar jauno mīlestību sāpina Lauru. Viņu aizskarot arī tas, ka Miks ik pa laikam bruņinieciski piemin īpašumu, kuru it kā esot atstājis bijušajai sievai. Tā gluži neesot. «Tā ir mana māja, tas ir mans mantojums no vecvecākiem un manu vecāku ļoti liels praktisks un finansiāls ieguldījums, lai mēs vispār varētu šo māju uzcelt un tajā dzīvot, un, lai manam bijušajam vīram būtu sienas, ko krāsot. Protams, viņš ļoti daudz izdarīja, un es to esmu novērtējusi.» izteicās Laura. 

    Šādas viņa bērnu mātes atklāsmes savukārt ne pa jokam nokaitinājušas Dukuru. Viņš arī nolēma savu aizvainojumu paust publiski. Ievietoja «Instagram» video, kur iemūžināts mājas tapšanas process, lai pierādītu, cik smagi strādājiis, lai sieva ar bērniem tagad varētu dzīvot tik ērtā mājā.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Miks Dukurs (@miks_dukurs)

     

     «Tas, pie kā pieķēros, ir teikums, ka «neko neesmu atstājis»,» neslēpj Miks. Viņš uzsver, ka video redzama tikai maza daļa no paveiktā.  «Tikai daži, smagākie brīži, kurus izdevās piefiksēt pie tā tempa, kas bija toreiz, kad

    cēlām māju, rūpējāmies par mazo un paralēli centos nospēlēt VISUS koncertus (kas rezultējās ar izdegšanu, protams),

    lai šim projektam būtu arī finansiālais segums. Nenoliegšu, ka ir «drusku» skumji, ka tas viss tagad ir tikai meli un tāda pašsaprotama lieta. Citējot ekssievu – «paldies, ka man bija sienas, ko krāsot»!  Jūtos pateicīgs! Šī noteikti ir liela pieredze! Un tomēr nebija TIK slikti, ja jau 11 gadus novilka ar tādu monstru! Vai varbūt mērķis bija sagaidīt, kad pabeidzu remontu…» spriedelē Dukurs.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē