• Regīna Devīte svin dzimšanas dienu. Slavena pēc 50 – tas ir par viņu!

    Jubilāre
    Marta Kalniņa
    18. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Regīna daudziem vienmēr būs lieliskā Zentiņa!
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Regīna daudziem vienmēr būs lieliskā Zentiņa!
    Šodien dzimšanas dienu svin apburošā Regīna Devīte. Daudzi viņu aizvien atceras kā ziņkārīgo Zentiņu no seriāla «UgunsGrēks». Regīna saka – viņa grib būt pati, nevis Zentiņa, tomēr neslēpj – viņa Zentiņai lielu pateicību parādā.

    Šodien Regīna Devīte saņem daudz apsveikumu. Aktrise svin 68. dzimšanas dienu! Viņas mamma gan esot teikusi, ka gadus nevajagot atklāt, jo tad citiem uzreiz esot gatavs priekšstats, kā cilvēkam tajā vecumā būtu jājūtas. Un tie gan esot maldi. «Jo jaunāks cilvēks, jo šķībāks viņa priekšstats par vecāku cilvēku,» uzskata Regīna.

    Viņai ir tikpat aizraujoša dzīve kā nebēdnīgajai Zentiņai, un tajā ir tikai Regīnas pašas nopelns. Viņai allaž gribas kaut ko jaunu skatīt, piedzīvot, baudīt.

    Arī Zentiņas lomu, no kuras piesaukšanas savulaik jau bija mazliet nogurusi, viņa augstu novērtē. Tās dēļ viņu skatītāji ļoti mīl. «Zentai es tiešām par daudz ko varu sacīt paldies. Bez viņas man nebūtu ne papildu darbu, ne interviju, ne žurnālu vāku… Kamēr tā visa nebija, tiešām gribējās izbaudīt, kā tas ir,» kādā intervijā atzinās Regīna. «Es teātrī jau biju ilgi nostrādājusi, un tad, uz 50 gadu jubileju, bija mana pirmā intervija rajona laikrakstā. Tad redz, kā tas ir, toreiz nodomāju,» smaidot atminējās viņa. Regīna sāpīgi pārdzīvoja seriāla režisores Intas Gorodeckas pēkšņo nāvi. Seriāla atgriešanās uz ekrāniem bija ļoti īpašs notikums visai komandai, un tā bija arī pēdējā reize, kad tautā tik iemīļotie «UgunsGrēka» varoņi atkal priecēja skatītājus. Inta bija Regīnas īpašā režisore.  

    Piedāvājam šodien iepazīt Regīnu vēl tuvāk caur stāstiem un sarunām ar viņu!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē