• Lienei Ušakovai jauns sirdsāķītis – izrādās, ka latviešu bāleliņš

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Liene Ušakova, satiekoties ar mammu un labāko draudzeni, gatavas šo gadu nodzīvot grandiozi – īpaši mīlestības noskaņās. Liene atzīst, kāds vīrietis ir jau iekarojis viņas sirdi. Turklāt cilvēks, kurš nebūt nav tāds, kā agrākajā bagātības gaumē, bet tieši pretēji – parasts latvju bāleliņš!

    Viena no spilgtākajām šova «Slavenības. Bez filtra» desmitās sezonas dalībniecēm noteikti būs influencere Liene Ušakova. Viņas āriene un drosmīgie uzskati neprasa komentārus, jo ikreiz, kad Liene piedalās kādā šovā, viņa ir patiesa, pat tad, ja tas kādam šķiet uzspēlēti. Pēdējais gads viņu ir mainījis, to sieviete apzinās un ir gatava arī citiem to parādīt.

    «Kā cilvēks un kā sieviete pēdējā pusgada laikā esmu ļoti mainījusies. Es turpinu mainīties, manuprāt, ļoti strauji. Es domāju, ka cilvēkiem būs ļoti interesanti pasekot līdzi manām pārvērtībām»

    Sarunas laikā ar mammu un draudzeni viņa atklāj, ka šobrīd ar kādu tiekas. Pārsteidzoši, ka vīrietis ir pilnīgs viņas pretstats. Īsts un vienkāršs latviešu bāleliņš.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē