• Gustavo līksmo ar jauno draudzeni. Ierodas arī bijusī mīļotā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    5. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ar draudzeni Mairu Dzeni.
    Foto: F64
    Ar draudzeni Mairu Dzeni.
    Mūziķis Gustavo nupat laidis klajā savu jauno albumu «Tagad tikai sākās». Atklāšanas ballītē līksmoja gan viņa tagadējā draudzene, gan bijusī mīļotā.

    Savu jauno albumu, kurā ir 13 dziesmas, Gustavo rakstījis septiņus mēnešus. Visu laiku staigājis apkārt, pie sevis bubinot, jo meklējis rīmes. «Un tas nebeidzās arī tad, kad aizgāju gulēt. Miegā viss turpinājās. Vienā brīdī mana nervu sistēma neizturēja un man nācās piespiedu kārtā mazliet iepauzēt,» neslēpa hiphopers. «Gribu milzīgu paldies teikt manai draudzenei Mairai, kas visu laiku mājās klausījās šo bubinātāju. Vienā dziesmā ir vārds čebureks, un to man ieteica Maira,» atklāja mūziķis.

    Gustavo jau vairāk nekā gadu ir kopā ar psihoterapeiti Mairu Dzeni. «Līdz pagājušajam gadam Gustavo albumus neklausījos, jo man hiphops šķita ļoti agresīvs, rupjš, pat primitīvs,» atklāta bija Maira. Viss mainījies, kad viņa iepazinusi Gustavo un viņa mūziku. «Viņa vārdos ir tik daudz jēgas! Man šķiet, ka hiphops ir kā pašterapija. Dziesma ir ceļš, kā reperi dabū laukā to, kas viņos iekšā – arī dusmas un pretenzijas. Tas ir dziedējoši. Un es ļoti ticu mana drauga talantam. Manuprāt, viņš ir superīgs cilvēks,» sacīja Maira. Gustavo mūziku klausās arī viņas pusaugu meita Kate.

    Ar bijušo mīļoto Laini Beriņu.
    Ar bijušo mīļoto Laini Beriņu.

    Interesanti, ka sveikt Gustavo kopā ar savu otro pusīti bija ieradusies arī mūziķa eksdraudzene keramiķe Laine Beriņa. Viņas un Gustavo mīlestība ilga sešus gadus, taču pirms trim gadiem abi sapratuši, ka viņu dzīves mērķi atšķiras, un draudzīgi izšķīrušies. Abi saglabājuši cieņpilnas attiecības, un Lainei izveidojies labs kontakts ar Gustavo draudzeni.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē