• FOTO: Kas ir mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas somiņā? Tas par viņu pasaka daudz!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    18. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristīne Luīze Avotiņa
    Foto: Picture Agency
    Kristīne Luīze Avotiņa
    Visu ikdienai nepieciešamāko košā māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa nēsā līdzi mazā, elegantā somiņā sirsniņas formā.

    «Šo sarkano «Gucci» somiņu uzdāvināju sev Ziemassvētkos. Pagājušajā gadā daudz strādāju, tāpēc jutos šādu dāvanu pelnījusi. Sirsniņas forma man šķita ļoti asprātīga un mīļa. Esmu pamanījusi, ka ievērojamie dizaineri cits pēc cita rada šādas formas somas,» žurnālam «Privātā Dzīve» saka Kristīne Luīze Avotiņa, par kuras iecienītāko aksesuāru kļuvusi «Gucci» ādas somiņa. Tās cena ir ap 2000 eiro.

    Agarkoks un garšvielas

    Māksliniece iecienījusi nevis saldus vai meitenīgi svaigus, bet greznus un pikantus aromātus. Šobrīd Kristīnes favorīts ir itāļu zīmola «Acqua di Parma» radītais vīriešu aromāts «Oud&Spice». Oriģinālā smaržu pudelīte ir visai liela un somā aizņem daudz vietas, tādēļ māksliniece ņem līdzi neliela tilpuma paraudziņu. «Pirms gada biju Romā un smaržu veikalā pirku meitas tētim Kārlim dāvanu. Pārdevēja līdzi man iedeva vairākas šādas smaržu paraudziņu pudelītes. Vienā no tām bija šis aromāts, kas man ļoti iepatikās,» atklāj Kristīne.

     

    Bez auto nekur

    «Neatņemama manas ikdienas sastāvdaļa ir automašīna, tāpēc man vienmēr somiņā ir mašīnas atslēgas. Ar auto pārvadāju gleznas, vedu meitu uz skolu, bieži ar ģimeni dodamies arī uz mūsu lauku mājām,» stāsta viņa. Kristīne teic, ka jau septiņus gadus ir uzticīga «Lexus» automašīnai. «Ar to jūtos stabili uz ceļa,» skaidro viņa.

     

    Saldākai dzīvei

    «Ikdienas steigā reizēm gribas kādu našķi. Tādiem gadījumiem man somiņā vienmēr iemests kas garšīgs.  Mans pēdējā laika iecienītākais kārums ir «Mango zefīrs tumšajā šokolādē». Pirmkārt, tā iesaiņojumā izmantota viena no manām gleznām, otrkārt, tas patiešām ir ļoti garšīgs,» atzīst māksliniece.

     

    Darba instruments

    «Somā man ļoti bieži mēdz atrasties arī pa kādai eļļas krāsas tūbiņai. Šoreiz līdzi paņēmu tirkīza toni,» smejas Kristīne.

     

    Sarkano lūpu spēks

    Spilgti sarkanu lūpukrāsu izvēlas par sevi pārliecinātas sievietes. Tā ir klasika, kas, līdzīgi kā mazā melnā vakarkleita, nekad neizies no modes. Galvenais – piemeklēt sev atbilstošu toni. «Esmu iecienījusi «Chanel» sarkano lūpu laku. Tā ir noturīga, un tai ir ļoti skaists tonis,» saka Kristīne. «Izvēloties lūpukrāsu, man ir svarīgi, lai tā būtu maza izmēra un somiņā neaizņemtu daudz vietas,» piebilst viņa.

     

    Naudu uzpasē trīs sivēntiņi

    «Kad bija Cūkas gads, modes nams «Gucci» izlaida naudas maku sēriju ar šiem trim sivēniem. Ņemot vērā, ka esmu dzimusi Cūkas gadā, tādu ļoti gribēju. Diemžēl internetā nebija pieejams iegādāties, tāpēc to Florencē man palīdzēja nopirkt draudzene Solvita,» stāsta māksliniece.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē