• FOTO: Ancei Krauzei 45! Kā tagad dzīvo populārā dziedātāja?

    Ance Krauze
    Marta Kalniņa
    29. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ance Krauze pirms 20 gadiem un tagad
    Foto: LETA un no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Ance Krauze pirms 20 gadiem un tagad
    Ances Krauzes parādīšanās uz skatuves bija spilgta un skaļa. Viņa izcēlās ar stipru balsi, košu izskatu un atklātu valodu. Ance pieauga un mainījās. Ne tikai ārēji.

    Katru jā apdomā divreiz  

    Ance Krauze ir viena no komponista Raimonda Paula dziedātājām. Viņam savulaik iekritusi sirdī Ances balss, maniere un personība. Ance nāk no Alsungas, viņā ir ne tikai varena balss, bet arī suitu spīts un lepnums. Jaunībā slavenā komponista atbalsts Ancei bija zelta vērtē, lai viņa tiktu pamanīta tik plaši. Krauzes duets ar Normundu Rutuli ļāva viņai uzplaukt visā krāšņumā. Vēlāk viņai izveidojās arī noturīga sadarbība ar Jāni Lūsēnu, taču Pauls vēl aizvien ir nozīmīga figūra Ances muzikālajā darbībā.

    Šodien uz skatuves ir pavisam citāda Ance, nekā laikos, kad uzziedēja viņas slavas zieds. Viņa neslēpj, ka tagad rūpīgi pārdomā visus piedāvājumus, un izvēlas tikai pašus labākos, kuriem dot jā vārdu.

    Ances lielās pārvērtības

    Pirmajā vietā ģimene un meitu talanti

    Kad vairāk nekā pirms 20 gadiem Ances dzīvē ienāca uzņēmējs Valdis Siliņš, daudz kas mainījās. Par Krauzes galveno fokusu kļuva mājas un abas meitas. 2012. gadā Valdis un Ance apprecējās, un jau laulībā piedzima viņu trešā meita. Dziedātāja visu savu enerģiju, kas ar tādu jaudu iepriekš pārņēma klausītājus, veltīja un turpina veltīt bērnu audzināšanai. Lai arī lielā mērā viņa šai misijai ziedojusi savu karjeru, tas nesis arī skaistus augļus. Ances un Valda vecākā meita Elza jau ir pasaulē pamanīta jaunā vijolniece. Arī vidējā Kate ir ļoti muzikāla, taču viņai tuvākas citas mākslas formas. Savukārt pastarīte Bille jau filmējusies kino – redzama komēdijā «Circenīša Ziemassvētki».    

    Pērn izskanēja ziņas, ka Ances Krauzes laulība esot uz izjukšanas robežas. Lai gan kopā ar vīru Ance nav manīta jau sen, un arī viņas koncertos vairs Siliņš neparādās, dziedātāja šīs runas nav apstiprinājusi. Taču ļaudis pamanījuši, ka gredzens no dziedātājas pirksta bija nozudis. Viņa ārpus skatuves aizvien vada diezgan noslēgtu dzīvi, un šādas tēmas izvēlas nekomentēt.

    No drosmīga skuķa par smalku dāmu

    Mainījies ir ne tikai Ances raksturs – no skaļas un atvērtas lauku meitenes viņa pārtapusi par noslēgtu un ieturētu pilsētas dāmu, bet arī izskats. Modes eksperimentus nomainījis atturīgs, rāms, elegants stils. Jaunībā Ance bija miesa un asinis, bet pēdējos gados viņa ir krietni novājējusi, veido ēterisku un smalku tēlu. Kā nenoslīpēts briljants – tā par Anci teica mūzikas grandi viņas karjeras sākumā. Tagad viņa mirdz pavisam citādi.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē