• Elita Mīlgrāve beidzot izstāsta, kāpēc nekad neiziet sabiedrībā ar savu vīru

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    Gundega Gauja
    Gundega Gauja
    9. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elita Mīlgrāve
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Elita Mīlgrāve
    Skatoties uz Elitu, daudziem radies iespaids, ka viņa ir emancipēta, no attiecībām brīva sieviete. Taču patiesībā Mīlgrāve ir sieva ar kārtīgu laulības stāžu!

    «Šogad būs 40 gadu, kopš esam kopā,» par savu laulību Gundegas Gaujas intervijā žurnālam «Ieva» saka pasākumu rīkotāja un mūzikas producente Elita Mīlgrāve. Un nebūt nav tā, ka viņa slēptu savu privāto dzīvi. Vienkārši Elitas vīram publiskās iziešanas nenāk pie sirds. «Tā ir bijis vienmēr – visur piedalos un visur eju viena, jo vīram socializēties nepatīk,» atklāj Elita un uzsver – viņiem laulība nozīmē mierīgu līdzāspastāvēšanu, vienam otra pieņemšanu. «Un ir jau arī kaut kādas lietas, kas mums sakrīt, arī ieradumam ir liels spēks. Nav nekāda iemesla šobrīd teikt: piedod, es vairs negribu ar tevi būt kopā! Nav,» teic viņa.

    Interesanti, ka arī pārziemot uz Spāniju Elita dodas viena, bez vīra. «Vīrs ir mājās sēdētājs, viņš dzīvo Latvijā un nekur nebrauc. Nekad nav ar mani kopā ceļojis, jo viņam tas nepatīk,» atklāta ir viņa.

    «Mans vīrs ir ārkārtīgi sirsnīgs cilvēks, ļoti līdzjūtīgs, izpalīdzīgs, vienmēr par citiem domā vairāk nekā par sevi. Altruists. Es to neizmantoju ļaunprātīgi, bet nu… tā ir sanācis, ka viņš man ir kā atbalsts. Šad tad izsaka savus komentārus, pakritizē manu zīmēšanos, bet tas nekad nav ļaundabīgi vai aizvainojoši. Zinu – ja viņš man ko saka, māca vai aizrāda, tad tikai tāpēc, ka grib pasargāt no briesmām,» tā Elita. Viņas vīrs arī nerīko greizsirdības scēnas, kad Elita dejo savas iemīļotās latīņamerikāņu dejas ar karstasinīgiem, svešiem puišiem.  «Vīrs mani pieņem tādu, kāda esmu. Zina, ar ko ir apprecējies, un es jau savu dabu nekad neesmu slēpusi,» tieša ir Mīlgrāve.  

    Sarunu ar Elitu Mīlgrāvi atradīsi žurnālā «Ieva» un digitālajā žurnālā «Santa+»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē