• Dziedātājas Lolas bijušais vīrs Novikovs klusēja 15 gadus, nu viņam ir ko teikt!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    21. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency/Publicitātes attēls
    Savulaik populārās grupas «Rebel» dibinātājs un solistes Lolas bijušais vīrs Igors Novikovs ir atgriezies. Šonedēļ radiostacijās un straumēšanas servisos nonāks dziesma «Trumpis».

    Ģitārists Igors Novikovs radījis vienu no pagājušā gadsimta 90.gadu populārākajām latviešu rokgrupām – «Rebel», un ir tās dziesmu autors. Par grupas solisti toreiz kļuva viņa talantīgā sieva, meitas Rebekas mamma Lolita Novikova. Grupa ar savu dumpinieciskumu izcēlās uz citu fona, un Lola 1999. gadā iegāja šovbiznesa vēsturē kā pirmā pašmāju slavenība, kas pozējusi erotiskā sesijā slavenākajam vīriešu žurnālam «Klubs». Grupa izdeva trīs studijas albumus, taču tad sākās krīze Novikovu ģimenē, un tā smagi ietekmēja arī grupu. Pirms 22 gadiem Lolita un Igors oficiāli šķīra savu laulību. Vēlāk Novikova kolēģi sacīja – Lola ar savu spožumu nomākusi Igora talantu. Viņi neesot bijuši radīti viens otram.

    Pēdējo reizi talantīgais ģitārists un dziesmu autors Igors uz lielās skatuves redzēts pirms vairāk nekā 15 gadiem, un šī ir viņa atgriešanās. Igoram atkal ir, ko teikt! Novikova jaunās dziesmas «Trumpis» teksta autors ir Igors Linga, kurš ir arī tās videoversijas režisors. Novikova vārda brālis saka: «Pazīstu Igoru jau ļoti sen, esam kopā radījuši vairākus videoklipus. Esam daudz runājuši, un mums saskan muzikālā domāšana.

    «Biju sarakstījis daudz dziesmu tekstu brālim, kuri saglabājušies melnrakstos. Kopā ar Igoru pārvēršot tos dziesmās, kaut kādā mērā atbrīvojos arī no pagātnes idejām un nepadarīta darba sajūtas,» neslēpj Linga. Viņa brālis, slavenais rokeris Gvido Linga no dzīves aizgāja pirms četriem gadiem. Viņam bija tikai 51…  
    Novikova un Lingas jauno kompozīciju iedziedājis vokālists Atis Ieviņš, studijas darbā piepalīdzējuši arī taustiņnieks Juris Kristons un basģitārists Jurijs Širokovs.

    Igors un Lola savos ziedu laikos

     

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē