• Bijušais šovu veidotājs Ozoliņš atsācis gleznot un dekorē sienas

    Slavenības
    Gita Vīksne
    28. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Māris Ozoliņš.
    Foto: no privātā arhīva
    Māris Ozoliņš.
    Agrāk slavenais TV šovu režisors Māris Ozoliņš līdzās dīdžejošanai un kafijas baristas arodam tagad liek lietā arī citu jaunības dienu talantu – gleznošanu. Viņš kļuvis par sienu dekoratoru.

    Māris Ozoliņš sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» smej, ka tagad no dzīves dekoratora pārtapis par sienu dekoratoru. Prasmes viņš apguvis meistarklasēs.

    «Esmu iemācījies gan to, kā uztaisīt krāsni ar marmora imitāciju, gan to, kā telpas sienai likt vizuāli izskatīties pēc sarūsējušas dzelzs. Plānoju šovasar aizbraukt arī uz Itāliju un pamācīties to visu no turienes vietējiem meistariem,» neslēpj Ozoliņš. Viņš šobrīd pieņem pavasara pasūtījumus telpu un pārmaiņai. Viņš gan māju būvniecībā, gan ēku sienu dekorēšanā par labiem atzīst tikai dabiskus materiālus.

    «Marmoru neprasiet – tas vairs nav topā! Jāizmanto māls, kaļķis, kokšķiedras plāksnes…

    Laikā, kad mēs skatāmies, kas rakstīts uz ēdienu paciņām veikalos, ir jāpievērš uzmanība arī tam, kādas sienas un grīdas mums ir apkārt. Bieži vien tā ir gana liela ķīmija, kuras patieso iedarbību lielās industrijas no mums slēpj.

    Cilvēki, kas izvēlas mājām māla sienu apdari, pēc tam atzīstas – beidzot viņi naktīs var labi izgulēties un vairs nesmok. Bērniem pazūd pat astma. Jo māja vienkārši elpo. Ja ēka jau ir uzbūvēta no sintētiskiem materiāliem, tad māla sienu apdares veikšana tajā būs vien tāda māžošanās. Savukārt, ja māju vēl tikai iecerēts būvēt no koka vai ķieģeļiem, tad māla apdare ir tā, par kuru vērts padomāt,» pārliecināts Māris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē