• Allai Pugačovai Krievijā briest lielas nepatikšanas. Tieši pirms lielās jubilejas…

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    28. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alla un Maksims jau divus gadus dzīvo Izraēlā.
    Foto: Instagram
    Alla un Maksims jau divus gadus dzīvo Izraēlā.
    Krievijas primadonna Alla Pugačova līdz šim no ārvalstu aģentes zīmoga dzimtenē ir izvairījusies, taču drīz esot gaidāms kāds pavērsiens šajā lietā.

    Jau ilgāku laiku Krievijas primadonna Alla Pugačova ar vīru komiķi Maksimu Galkinu un abu dvīņiem dzīvo Izraēlā. Galkins jau sen dzimtenē atzīts par nevēlamu personu, bet estrādes dīva līdz šim no ārvalstu aģentes zīmoga izvairījusies. Taču ilgi tā vairs nebūšot…    

    Krievijas mediji vēsta, ka Alla Pugačova kopš kara sākuma ne reizi vien sarūgtinājusi savus tautiešus ar neglaimojošiem izteikumiem par Krieviju. Taču ilgu laiku uz to pievēruši acis, jo viņa tomēr ir leģenda. Allas vīru Galkinu gan par ārzemju aģentu pasludināja jau 2022. gadā. Nupat izskanējušas ziņas, ka tomēr arī Pugačovai draudot šāds liktenis. Federālā projekta cīņai ar korupciju vadītājs Vitālijs Borodins trešdien paziņoja: «Draugi, man ir ļoti svarīga ziņa. Pēc mana rosinājuma pienākusi atbilde no Krievijas ģenerālprokuratūras.

    Uzsākta procedūra, lai atzītu Allu Pugačovu par ārzemju aģenti.

    Prokuratūra lūdz Krievijas Tieslietu ministriju atzīt Pugačovu par ārzemju aģenti.»

    Krievijas medijos izskan, ka Pugačovai tas būšot liels trieciens. Viņa ilgstoši ar saviem plašajiem sakariem esot centusies panākt, lai Galkinam tiktu anulēts šis statuss. Taču tas neesot izdevies.

    Par pēdējo pilienu esot kļuvis Allas Pugačovas paziņojums, ka normāli cilvēki nemaz neilgojoties atgriezties Krievijā. Tā bija viņas atbilde šansonu dziedātājam Stasam Mihailovam, kurš teicis, ka tādi kā Pugačova uz ceļiem atrāpos un lūgs Krievijai piedošanu. Savukārt pēc terorakta Krievijā Alla neesot paudusi neko. Tiesa, par ārzemju aģentu pasludinātais vīrs Galkins gan bija viens no pirmajiem, kurš izteica līdzjūtību visiem cietušajiem un bojāgājušo tuviniekiem.

    Alla pa šiem mēnešiem esot nokaitinājusi daudzus bijušos kolēģus, taču ir arī tādi, kas iestājas par Pugačovu.

    Esot nelāgi, ka runas par ārzemju aģentes statusa noteikšanu sākušās tieši viņas 75. jubilejas priekšvakarā.

    Komponists Andrejs Misins Krievijas presei pastāstījis, ka Alla plānojot vērienīgu jubilejas koncertu, bet, visticamāk, vairs ne dzimtenē. Viņa to varētu sarīkot Izraēlā. Pēc 16 gadu pauzes primadonnai iznākušas vairākas jaunas dziesmas, un Alla ļoti ilgojoties pēc skatuves. «Jā, ne visi viņu tagad atbalsta. Daudziem tiem, kas aizbraukuši, vairs neeksistē. Taču Alla saka – viņa ir brīvs cilvēks un brīvi pārvietojas tur, kur vēlas,» teic komponists. Krievijas mediji vēsta, ka Allas ģimene mitinoties greznā villā Izraēlā, kuru Pugačova esot iegādājusies par aptuveni 7 miljoniem eiro.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē