• Notiks festivāls jauniešiem «Es, cilvēks, pasaulē»

    Vasaras
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Imanta Ziedoņa fonda «Viegli» izglītības iniciatīva «Ziedoņa klase» ielūdz uz bērnu un jauniešu festivālu «Es, cilvēks, pasaulē», kas notiks 30. jūnijā Sporta 2 kvartālā Rīgā.

    Atnākušajiem būs iespēja pēcpusdienu pavadīt radoši un aktīvi, piedaloties darbnīcās, prāta spēlēs un citās interesantās nodarbēs laika posmā no plkst. 12.00 līdz plkst. 16.00.

    Sporta 2 kvartāla mājīgajā pagalmā būs gan lielformāta spēles, gan foto orientēšanās, gan maisiņu apgleznošanas darbnīca. «Ziedoņa klases» komanda vadīs arī jauniešu vidū popularitāti guvušo izbraukuma izlaušanās spēli «Blēņas un pasakas» un četras jaunas nodarbības bērniem un jauniešiem, kuras saistītas ar laikmetīgo mākslu un Imanta Ziedoņa daudzveidīgo daiļradi.

    «Šādu vienas dienas festivālu esam jau iepriekš organizējuši un guvuši pārsteidzošu atsaucību no bērniem un jauniešiem.

    Priecājos, ka arī šovasar esam atraduši veidu, kā tikties ar visiem klātienē, lai skolēnu brīvlaikā jēgpilni pavadītu laiku.

    Uz festivālu esam uzaicinājuši arī jauniešus no dažādām Latvijas pilsētām – Smiltenes, Talsiem, Jelgavas, Daugavpils un Ādažu novada, kuriem Eiropas Ekonomikas zonas projekta ietvaros vadījām darbnīcas par laikmetīgo mākslu un kultūru. Šo radošo darbnīcu rezultātā radītas arī jaunas kultūrizglītības nodarbības, kuras prezentēsim 30. jūnijā,» pauž «Ziedoņa klases» vadītāja Elizabete Pavlovska.

    Tāpat kā «Ziedoņa klases» realizētais EEZ projekts, arī festivāls tapis, iedvesmojoties no Imanta Ziedoņa darba – deviņdesmitajos gados uzrakstītās grāmatas «Es, cilvēks, pasaulē». Šī Ziedoņa grāmata ir sava veida laikmetīga enciklopēdija bērniem par pasaules kārtību, kas mūsdienās joprojām saglabā aktualitāti. Festivālam nav vecuma ierobežojuma un piedalīties aicinātas arī ģimenes ar dažāda vecuma bērniem. Visas bērnu un jauniešu festivāla «Es, cilvēks, pasaulē» norises pieejamas bez maksas fonda «Viegli» izglītības iniciatīvas «Ziedoņa klase» realizētā Eiropas Ekonomikas zonas projekta ietvaros. Plašāka informācija par festivālu atrodama «Ziedoņa klases» Facebook lapā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē