• Vjačeslavs Dombrovskis par Bezzubova slepkavību: Esam akmens laikmetā…

    Viedokļi
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vjačeslavs Dombrovskis (S)
    Foto: LETA
    Vjačeslavs Dombrovskis (S)
    Viedokli par šīs nedēļas asiņaino slepkavību, kurā bojā gāja Romāns Bezzubovs, izteicis Latvijas Saeimas deputāts Vjačeslavs Dombrovskis.

    «Vakar nogalināja vienu no mums. Nogalināja nekaunīgi, nošaujot gaišā dienas laikā blīvi apdzīvotā rajonā,» savu Facebook ierakstu sāk Dombrovskis.

    "Es labi pazinu Romu Bezzubovu. Viņš bija labs draugs, stiprs, dzīvespriecīgs, ar lielisku humora izjūtu. Milzīgs zaudējums, kas atstās tukšu vietu ģimenē, draugiem un viņa astoņus gadus vecajai meitiņai.

    Pēc visa spriežot, Romu nogalināja iebraucēji. Latvijas futbolā, protams, arī virmo kaislības, bet diez vai tik spēcīgas. Ir pagājusi diena, policijas vadība plāta rokas un stāsta, cik profesionāli viņi reaģē un kā dara visu, lai noziedznieki nevarētu izbraukt no valsts. Izstrādāts pārtveršanas plāns, visā valstī meklē melnu BMW ar iebuktētu sānu. Šodien izrādās, ka šī automašīna visu dienu nostāvējusi netālu no valsts ieņēmumu dienesta ēkas. Ne tik tālu no vietas, kur reiz bija policijas akadēmija. Cik simboliski!" stāsta deputāts.

    Lai arī policijas priekšnieks Armands Ruks preses konferencēs norāda, ka noziedzniekiem nevajag lolot ilūzijas, jo neatrodamies akmens laikmetā un likumsargu rīcībā ir instrumenti un jaunās tehnoloģijas, Dombrovskis pauž pārliecību, ka šāda slepkavība un tās norise ir tikai apliecinājums gluži pretējam.

    «Ja ārvalstu killeri var tik viegli atbraukt, nošaut vienu no mums gaišā dienas laikā apdzīvotā vietā un tikpat mierīgi pamest valsti, tad mēs esam AKMENS LAIKMETĀ!

    Mēs elementāri nevaram aizsargāt savus cilvēkus!

    Tātad, mūsu valsts šādiem slepkavām ir tāda izbraukuma šautuve. Nē, es neesmu dusmīgs uz policiju. Es ļoti labi zinu, kā policija dzīvo, lai ilgi dusmotos uz viņiem. Kāds cits mans bērnības draugs ilgus gadus strādāja policijā. No jaunības dienām,» atminas Vjačeslavs Dombrovskis.

    Viņš stāsta, ka policistam nācies paralēli strādāt par braukšanas instruktoru, lai uzturētu ģimeni.

    "Šodien jūsu instruktors ir policijas kapteinis. Un tur (starp braukšanas instruktoriem) bija daudz citu viņa kolēģu. Mums ir tāda policija, kādu esam pelnījuši. Strādājot par braukšanas instruktoru vairs neatliek daudz laika, lai nopietni pildītu savus pienākumus. 

    Mums jau sen vairs nav pat policijas akadēmijas. Taupības nolūkos likvidēja. Patiešām, kāpēc policistiem nepieciešama īpaša izglītība? Lai zinātu, kā ķert noziedzniekus? Problēma ir tajos, kuri neatstāj policistiem citu izvēli ka strādāt par braukšanas instruktoriem. Kuri ieekonomēja uz policijas akadēmiju. Problēma ir pie varas esošajos diletantos, pozētājos un pārpratumos. Un šī problēma ir risināma," sociālo tīklu ierakstu noslēdz deputāts.

     

    Вчера убили одного из нас. Убили нагло, расстреляли среди бела дня в густонаселённом районе. Я хорошо знал Рому…

    Posted by Vjačeslavs Dombrovskis – Вячеслав Домбровский on Ceturtdiena, 2021. gada 15. aprīlis

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē