• VIDEO: Romāna Bezzubova slepkavības brīdis

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    14. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavas pārvietojušies ar melnas krāsas automašīnu BMW X5, kurai, iespējams, bija Krievijas numurzīmes.

    Aģentūras LETA rīcībā esošajā videonovērošanas kameru ierakstā redzams, ka uzbrukums norisinājies aptuveni 20 sekundes. Brīdī, kad Bezzubova Volkswagen Touareg no sānielas vēlējās nokļūt uz Gunāra Astras ielu, ceļu viņam nobloķējis minētais BMW X5. No uzbrucēju auto raidīti šāvieni un Bezzubovs centies BMW X5 taranēt no sāniem. Pēc tam abas automašīnas aizbraukušas no kameru redzamības lauka.

    Patlaban policija visā Latvijā strādā pastiprinātā režīmā. Policija aicina atsaukties personas, kuru rīcībā ir informācija par minētās automašīnas iespējamo atrašanās vietu, vai arī rīcībā ir cita informācija, kas var būt noderīga izmeklēšanai.

    Tāpat policija lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus un tos automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai.

    Informācijas sniegšanai Valsts policijai var nodot informāciju uz e-pastu: [email protected] vai arī pa tālruņa numuriem 67075257 vai 110. Policija aicina nebaidīties sniegt informāciju, jo anonimitāte tiek garantēta.

    Saskaņā ar sociālajos tīklos ievietotajiem aculiecinieku fotomateriāliem pie Mēbeļu nama un sporta kluba Lemon Gym šorīt atradās sašauta automašīna Volkswagen Touareg, kurai blakus – mirušais. Spēkrata logu stiklos bija redzamas vairākas, visticamāk, ložu atstātās pēdas. Visticamāk, spēkrats pārvietojies pa Gunāra Astras ielu un pēc uzbrukuma piedzīvošanas iztriecies cauri pie minētā tirdzniecības centra un kluba esošās stāvvietas žogam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē