• VIDEO: Hokejists priekā par pirmajiem gūtajiem vārtiem kā nieku sadragā arēnas drošības stiklu

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    5. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Attila Szucs/ SH Photo/IIHF
    Kuriozs atgadījums noticis Ungārijas hokeja čempionāta spēlē – hokejists, priecājoties par gūtiem vārtiem, gribējis tos atzīmēt ar raksturīgu žestu, ielecot drošības apmalē, bet pārrēķinājās un izsita stiklu.

    Priekam patiešām bija iemesls – 18 gadus vecajam aizsargam Marko Csollakam tie bija pirmie gūtie vārti profesionālā pieaugušo komandā MAC Ujbuda, kas spēlē Ungārijas un Rumānijas čempionāta augstākajā līgā. Atzīmēt šo sasniegumu raženais (190 cm!) hokejists nolēma Aleksandra Ovečkina stilā, izpildot spēka paņēmienu pret arēnas apmali. Rezultātā drošības stikls neizturēja un Csollaks kopā ar lauskām pārvēlās pāri apmalei.

    «Es pat īsti nesapratu, kas notika,» ungāru hokejistu citē NBC Sports. «Guvu skaistus vārtus pēc labi izveidota uzbrukuma un gribēju to nedaudz atzīmēt. Domāju, ka atsitīšos no stikla apmales atpakaļ laukumā, apsveikšu komandas biedrus, bet tā nesanāca.»

    «Šo video esmu redzējis daudzās mājas lapās, dažās tām ir vairāki simti tūkstoši skatījumu, kas mani pārsteidz,» saka Csollaks. «Tā bija vienkārši neveiksmīga apstākļu sakritība. Es sev gribu pievērst uzmanību tikai ar savu spēli.»

    Lai arī incidents izskatās diezgan briesmīgi, hokejists tajā necieta, uzreiz cēlās kājās un pievienojās komandai, taču nenoliedz, ka bija sabijies. Nākamos vārtus jaunais aizsargs sola atzīmēt daudz mierīgāk.

    2019./2020. gads Csollakam bija pēdējais juniora statusā, un tas jaunajam hokejistam izdevās veiksmīgs – viņš palīdzēja Ungārijas U20 izlasei uzvarēt pasaules čempionāta I divīzijas B grupā, kā arī Budapeštas MAC komandai triumfēt Austrijas EJBL līgā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē