• Vērienīgo laupīšanu pie IKEA veikuši maskās tērpti vīrieši

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. aprīlis, 2021
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LTV
    Vakar, 7. aprīlī, ap pulksten 16.25 Valsts policijā saņemta informācija, ka Stopiņu novadā, stāvlaukumā pie lielveikala IKEA notikusi laupīšana, kurā nolaupītas ievērojamas materiālās vērtības.

    Ap pulksten 16.25 policijā saņemta informācija, ka teritorijā starp lielveikaliem IKEA un Sāga notikusi laupīšana, kurā nolaupītas ievērojamas materiālās vērtības.

    Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka laupīšanu veikuši trīs vīrieši, kuri bija ģērbušies melnās drēbēs un melnās maskās. Kopumā nolaupītas ievērojamas materiālās vērtības, tostarp liela naudas summa, kuras apmērs vēl tiek precizēts. Uzbrukumā bojāta arī automašīna, kurai izsisti priekšējie stikli.

    Informāciju par to, ka uzbrukumā, iespējams, izmantoti šaujamieroči, policija kategoriski noraida.

    Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka uzbrucēji pārvietojušies ar Audi A4 vai Audi A6 automašīnu tumši zilā vai melnā krāsā.

    Saņemot informāciju par noziedzīgo nodarījumu, uzreiz sākta izmeklēšana un veiktas neatliekamās izmeklēšanas darbības. Policija visā Latvijā pastiprināja autotransporta kontroli, iesaistot plašus spēkus arī no patruļpolicijas un ceļu policijas struktūrvienībām.

    Patlaban iespējamie vainīgie vēl nav aizturēti, bet likumsargu rīcībā ir iegūta izmeklēšanai nozīmīga informācija.

    Izmeklējot notikušo noziedzīgo nodarījumu, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde lūdz pārskatīt un atsaukties tos autovadītājus, kuru rīcībā ir videoieraksti no automašīnu video reģistratoriem no 7.aprīļa plkst.16.20 līdz 17.30 un kuri norādītajā laikā posmā pārvietojās teritorijā Juglas ielas tuvumā teritorijā no IKEA līdz Brīvības gatvei.

    Ikvienu, kura rīcībā varētu būt izmeklēšanā noderīga informācija, policija lūdz sazināties ar pa e-pastu «[email protected]». Uz šo e-pastu var nosūtīt arī informāciju par videofaila atrašanās vietu. Anonimitāte tiek garantēta.

    Patlaban izmeklēšana kriminālprocesā turpinās, taču plašāku informāciju policija nesniedz.

    IKEA pārstāvji aģentūrai LETA uzsvēra, ka nevar sniegt komentāru, jo uzņēmums nav iesaistīts notikušajā negadījumā – tas esot norisinājies tirdzniecības centra Sāga stāvlaukumā.

    Tirdzniecības centra Sāga pārstāvji komentāru aģentūrai LETA pagaidām nav snieguši.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    2 komentāri

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē