• «Samsung» iepazīstina ar jauno «Neo QLED» 8K tehnoloģijas televizoru

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Samsung Electronics» globāli jau 16. gadu pēc kārtas ir atzīts par labāko televizoru kategorijas zīmolu.

    Arī iepazīstinot ar 2022. gada televizoru kategorijas jaunumiem, uzņēmums vēl vairāk nostiprinājis savu vadošo pozīciju premium klases televizoru segmentā. Šogad fokusā ir «Neo QLED 8K» sērijas televizori, kas izceļas ar īpaši lielu ekrānu, nepārspējamu 8K izšķirtspēju, uzlabotām attēla un skaņas tehnoloģijām, kā arī ar dizainu.

    Turklāt, patērētāji vēl vairāk var personalizēt televizorus un tajos pieejamās funkcijas, pielāgojot tās savām vajadzībām.

    “"Samsung" vēlas iedvesmot patērētājus vēl vairāk pielāgot tehnoloģijas, kas palīdzētu papildināt viņu ikdienu, aizraušanos un dzīvesveidu. Arī šogad esam spēruši soli tālāk, paplašinot mūsu TV kategorijas produktu piedāvājumu. Patērētājiem pieejamas vēl inovatīvākas tehnoloģijas un uzlabotas funkcijas, kas ļauj saturu baudīt vēl augstākā kvalitātē, neatkarīgi no apkārtējās vides un skatīšanās apstākļiem,” uzsver «Samsung» produktu treneris Jaroslavs Romanovičs.

    Neo QLED 8K kvalitātes lēciens

    2022. gada «NEO QLED 8K» televizoru modeļos iestrādātas jaunākās tehnoloģijas, kas vairāk izceļ krāsas, kontrastus un skaņu. Pateicoties 8K tehnoloģijai, tiek palielināta satura izšķirtspēja, lai nodrošinātu vēl reālistiskāku un kvalitatīvāku attēla atspoguļošanu.

    8K neironu kvantu procesora darbību pilnveido mākslīgā intelekta tehnoloģija. Tas nozīmē, ka viss straumējamais saturs, pat ja tas nebūs augstākajā izšķirtspējā, tiks atspoguļots 8K kvalitātē.

    Savukārt, «MiniLED» gaismas diodes, kas ir 40 reižu mazākas nekā standarta LED diodes, nodrošinās lielāku blīvumu, ievērojami uzlabojot krāsas un kontrastu, pateicoties 8K neironu kvantu procesoram. Televizora veiktspēju vēl vairāk uzlabo jaunais procesora  apstrādes ātrums, kas ir 14 biti. Lielāku kontrastu un spilgtumu nodrošina ekrānā iestrādātais pretatstarojošais slānis, kas samazina tā atspīdumu.

    Kino cienīgu skaņas pieredzi varēs iegūt, pateicoties «Object Tracking Sound Pro» (OTS Pro) tehnoloģijai. 

    Tā nodrošina, ka skaņa sekos līdzi ekrānā notiekošajām darbībām, neatkarīgi no tā, kādā virzienā tā plūdīs. Bet «Dolby Atmos®» skaļruņi, kas iestrādāti televizorā, ļaus iegremdēties skaņā pavisam jaunā telpiskā veidā, sadzirdot katru detaļu ar nepārspējamu skaidrību un dziļumu.

    Turklāt televizoros pieejama arī «Q-Symphony» tehnoloģija, kas sinhronizē Neo QLED skaļruņus ar «Soundbar» skaņas joslu. Sinhroni abām ierīcēm darbojoties, tiks panākts vēl labāks telpiskās skaņas efekts. Pateicoties perfekti orķestrētai skaņai, iespējams pārvērst savu mājas vidi par koncertzāli.

    Tāpat televizors automātiski optimizēs skaņu, pielāgojot to telpai. Neatkarīgi no tā, kur un kā būs novietots televizors telpā, «SpaceFit» skaņas tehnoloģija analizēs apkārtējās telpas vidi un automātiski kalibrēs televizora skaņu, pielāgojot iestatījumus.

    Salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem, vēl vairāk ir tā uzlabots dizains – televizors ir īpaši plāns, tā dziļums ir 15,2 mm līdz 18,1 mm un tam ir nerūsējošā tērauda apdare. 2022. gada «Samsung Neo QLED 8K» modeļi – QN900, QN800 un QN700, pieejami 55 collu, 65 collu, 75 collu  un 85 collu izmēros.

    Dzīvesstila televizoru kategorijas jaunumi un Samsung OLED

    Patērētāji arvien vairāk izvēlas televizorus, kurus iespējams maksimāli pielāgot un personalizēt, atbilstoši savam dzīvesveidam. Tāpēc arī «Samsung», izstrādājot savu jaunāko dzīvesstila televizoru portfeli, piedāvā daudzus aizraujošus uzlabojumus, kas vēl vairāk bagātinās skatīšanās pieredzi. Turklāt tas viss ir ietērpts estētiskā dizainā, kas iekļausies jebkurā interjerā.

    «The Frame» televizoru modeļi izceļas ar matētu ekrānu, kas ievērojami samazinās ekrāna atspīdumu un atspulgus.

    Matētais ekrāns izkliedēs gaismu dažādos leņķos un virzienos, padarot virsmu nedaudz reljefainu, lai novērstu attēla kvalitātes pazemināšanos.

    Uzlabotā «Art Store» lietotne ļauj vēl ērtāk pārskatīt un piekļūt tur pieejamajiem 1600 pasaulē atzītiem mākslas darbiem. Pircēji, kas iegādāsies jauno televizoru, līdzšinējā viena mēneša vietā, saņems divu mēnešu bezmaksas «Art Store» lietotnes abonementu.

    Savukārt, jaunajam «The Serif» televizoram tagad ir gan matēts ekrāns, gan matēts korpuss, kas nemanāmi saplūst, vēl vairāk izceļot tā ikonisko dizainu. The Sero, kas arī ir daļa no Samsung dzīvesstila TV portfolio, ir aprīkots ar virkni modernām funkcijām. Tā matētais displejs un viedās funkcijas ir pielāgotas un optimizētas satura pārskatīšanai arī vertikāli.

    Samsung paplašinājis savu produktu klāstu un šī gada piedāvājumā iekļāvis arī OLED televizoru – «Samsung OLED» (S95B). Televizorā iestrādāts vismodernākais 4K neironu kvantu procesors, viedā «Tizen» platforma, kā arī nepārspējamā «Samsung Object Tracking» skaņas un «Q-Symphony» tehnoloģija, kas kopā ar «Dolby Atmos» skaļruņiem nodrošina izcilu skaņas pieredzi.

    Tas viss ietērpts plānā «LaserSlim» dizainā. S95 modeļiem ir arī OLED spilgtuma pastiprinātājs, kas ļauj precīzi kartēt krāsas, lai nodrošinātu spilgtākus, precīzākus izgaismojumus un reālistiskākas, dzīvīgākas krāsas. «Samsung S95B» pārdošanā 55 collu un 65 collu izmēros būs pieejams no aprīļa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē