• Rotācija: Merzļikinu nosūta uz AHL, Kivlenieks dodas uz NHL

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    26. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no NHL video
    Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas Blue Jackets uz Amerikas Hokeja līgu (AHL) nosūtījusi latviešu vārtsargu Elvi Merzļikinu, kura vietā izsaukts tautietis Matīss Kivlenieks.

    Blue Jackets šādu soli spērusi otro reizi sezonā un tas darīts ar mērķi, lai Merzļikins iegūtu spēļu praksi. Atrodoties AHL komandā Klīvlendas Monsters, Merzļikins saglabās līgumā paredzēto NHL atalgojumu.

    25 gadus vecais Merzļikins savā NHL debijas sezonā piedalījies sešos mačos, kuros palicis bez uzvarām, vidēji ielaidis 3,54 ripas un atvairījis 89,0% metienu. Vienu spēli viņš aizvadīja arī AHL, kur atvairīja 28 no 30 metieniem un piedzīvoja zaudējumu.

    Tikmēr 23 gadus vecais Kivlenieks šosezon deviņās AHL spēlēs svinējis sešas uzvaras pamatlaikā, ielaidis 2,51 ripu un atvairījis 90,3% metienus. NHL viņš būs aiz Blue Jackets pirmā vārtsarga Jonasa Korpisalo muguras.

    Monsters nākamās divas AHL spēles aizvadīs izbraukumā, otrdien un trešdien cīnoties ar Šarlotas Checkers. Tikmēr Blue Jackets šonedēļ būs vēl divas mājas spēles – trešdien pret Filadelfijas Flyers un piektdien pret Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas Penguins.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē