• Ģirģens negribot nolaisties līdz tieslietu ministra Bordāna līmenim

    Klubs
    Ziņu aģentūra LETA
    17. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) nolēmis «nenolaisties līdz tieslietu ministra [Jāņa Bordāna (JKP)] līmenim», tāpēc nekomentēs viņa paziņojumus par Ģirģena it kā izdarītajiem mēģinājumiem destabilizēt valdību.

    Ģirģena padomniece Beata Jonīte aģentūrai LETA teica, ka «ministrs ir pieņēmis lēmumu nenolaisties līdz Bordāna līmenim, netaisnoties un tieslietu ministra izteikumus nekomentēt».

    Bordāns šorīt TV3 raidījumā 900 sekundes paziņoja, ka Ģirģens mēģina destabilizēt valdību.

    Lūgts komentēt Ģirģena iepriekš pausto, ka partijas KPV LV kādreizējais līderis Artuss Kaimiņš šobrīd faktiski darbojas Jaunās konservatīvās partijas (JKP) aizgādībā, un vaicāts, cik saskanīgi ir JKP un Kaimiņa uzskati un nākotnes plāni, Bordāns norādīja, ka šajā gadījumā ir jārunā pilnīgi par citu lietu.

    «Ģirģena kunga rīcība, gan melojot par Tieslietu ministrijas darbību, gan manu darbību, gan Jaunās konservatīvās partijas lietām, – viņš pauž savu saimnieku interesi destabilizēt darbu valdībā,» tā izteicās Bordāns.

    «Neapšaubāmi atgriežas [Aināra] Šlesera ietekme KPV LV, iespējams, ka vēl kāda cita. Ģirģena kungs ir šī izpausme, un ir mazāk jāpievērš uzmanība tam blefam, ko viņš stāsta, bet vairāk tam faktam un formai, kā viņš šobrīd mēģina destabilizēt valdību, kas ir ļoti nepatīkama [Ventspils mēram Aivaram] Lembergam, Šleseram un tamlīdzīgi,» tā uzskata Bordāns.

    LETA jau vēstīja, ka šā gada 8.janvārī KPV LV Saeimas frakcija nolēma no tās sastāva izslēgt divus Saeimas deputātus – partijas KPV LV līdzpriekšsēdētāju Kaimiņu un Aldi Blumbergu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē