• Swedbank klienti pirmie Latvijā var sākt izmantot Google Pay

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Swedbank ir pirmā banka Latvijā, kuras klienti no šodienas var izmantot starptautisko risinājumu Google Pay, informē uzņēmums.

    Jaunā iespēja ļauj Swedbank klientiem, kuri lieto Android ierīces, pieslēgt savas Mastercard kartes Google Pay maksājumu risinājumam un izmantot to maksājumiem gan klātienē, gan tiešsaistē (interneta veikalos, mobilajās lietotnēs utt.). Google Pay ir viens no populārākajiem digitālajiem makiem pasaulē.

    “Pateicoties digitālajiem risinājumiem – bezkontakta kartēm, mobilajā lietotnē iestrādātajam maksājumu iespējām, internetbankas maksājumu saitēm internetveikalos – finanšu pakalpojumi šobrīd ir pieejamāki nekā jebkad agrāk. Un šādu risinājumu popularitāti un ērtību skaidri apliecina arī pašu klientu izvēle – vidēji klients ar mūsu lietotni patlaban veic jau 21 bezkontakta maksājumu mēnesī,” saka Vadims Frolovs, Swedbank Klientu servisa pārvaldes vadītājs. “Prieks, ka Google Pay pievienošana plašajam Swedbank digitālo norēķinu klāstam sniedz mūsu klientiem vēl lielāku izvēles iespēju ikdienas naudas lietās”.

    Jau kopš 2018. gada Swedbank klientiem – Android lietotājiem bija pieejami bezkontakta maksājumi pašā Swedbank lietotnē, savukārt tagad Google Pay piedāvā vēl ērtāku lietošanas pieredzi un plašākas izmantošanas iespējas.

    Patlaban Google Pay būs pieejams Swedbank lietotnē maksājumiem ar viedtālruņiem. Tiklīdz kļūs zināms, kad Latvijā ienāks atsevišķa Google Pay lietotne, par to tiks sniegta informācija.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē