• SsangYong Rexton — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Atpūta
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    Aivars Pastalnieks
    Aivars Pastalnieks
    26. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Žurnāla KLUBS otrais autotests veiksmīgi noslēdzies. 10 auto un tikpat daudz aizrautīgu braucēju, kuri izmēģināja jaunākos autoindustrijas modeļus īpašā maršrutā – gar Daugavas krastu līdz Pļaviņām, Odzienas pilij, Ērgļiem un tad pa Lielajiem Kangaru kalniem atpakaļ uz Rīgu. Paldies dalībniekiem un auto dīleriem par dalību šajā piedzīvojumā!

    SsangYong Rexton

    Jaunajā SsangYong Rexton iekļauta 60 gadu pieredze pilnpiedziņas automašīnu ražošanā. Uz rāmja virsbūves veidotais SUV ir gatavs lieliem izaicinājumiem. Rexton spēj vilkt 3000 kg smagas kravas, kas lieliski noderēs laivu, treileru vai zirgu piekabju pārvadāšanai. Grūtos ceļa apstākļos palīdzēs pilnpiedziņa ar 50:50 jaudas sadali, dažādi braukšanas režīmi, 224 mm klīrenss un neatkarīgā saķeres sistēma.

    Zem motora pārsega atrodas 2,2 litru 181 ZS dīzeļdzinējs, ko iespējams savienot ar Mercedes-Benz izstrādāto septiņpakāpju automātisko transmisiju. Rexton iespējams iegādāties arī septiņu sēdvietu versijā, savukārt maksimālā salona ietilpība sniedzas līdz 1977 litriem. Par komfortu rūpējas 9,2 collu skārienekrāns, apsildāmi un ventilējami sēdekļi ar ādas apdari, bet drošību uzraudzīs 360 grādu kamera, aklās zonas sensors un citi palīgi. Jaunais SsangYong Rexton maksā no 29 990 eiro.

    Braucēju viedokļi:


    • Matīss Neimanis, akceleratora un investīciju fonda līdzīpašnieks

    «Iespaidīgi! Iepriekš SsangYong zīmolam pievērsu maz uzmanības, taču šis auto tiešām pārsteidza. Auto ir krietni labāks nekā par to dzirdētie stereotipi. Salons ir fantastisks! Šādā aprīkojumā SsangYong pārspēj Toyota, jo interjers izskatās glaunāks. Nelīdzenos ceļa posmos Rexton uzvedas droši, plūdeni un viegli tiek galā ar bedrēm. Tas piemērots aktīva dzīvesstila cilvēkiem, kuri vienlaikus vēlas just arī komfortu.»


    • Toms Kalnītis, Ldz ārējās komunikācijas daļas vadītājs

    «SsangYong atdzimst no jauna! Par aptuveni 40 000 eiro Rexton var iegūt ļoti bagātīgā komplektācijā – ādas salons, liels ekrāns un citas ekstras, kas ir ļoti patīkamas.»


    • Aldis Banga, sporta pedagogs, kalnu slēpošanas instruktors

    «Stabila, gruntīga, saprotama mašīna. Man patīk. Pietiekami jaudīgs dzinējs. Viss ir savās vietās, labi pārredzams. Šī nav skrienamā mašīna.»


    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē