• Peugeot 2008 — žurnāla KLUBS lielais auto tests

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    6. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Trīs lietas – labas lietas! Žurnāla KLUBS trešais autotests ir aizvadīts, vienkopus pulcējot astoņas jaunas automašīnas un tikpat daudz mūsu uzticīgo lasītāju. Pieredzējušā Paula Timrota vadībā devāmies gandrīz 300 kilometru garā piedzīvojumā no Rīgas līdz Koknesei un atpakaļ, lai pašmāju ceļos izmēģinātu ekoloģiskas, pievilcīgas, dinamiskas un arī ļoti vīrišķīgas automašīnas.

    Peugeot 2008

    Inovācijām apveltītais Peugeot 2008 krosovers lepojas ar aizraujošu dizainu un tehnoloģijām, kuras citos šā segmenta modeļos nav iespējams redzēt, piemēram, i-Cockpit 3D instrumentu paneli. Viens no šābrīža stilīgākajiem kompaktajiem SUV.

    Braucēju viedokļi:


    Jānis Klieders, personālvadības biznesa partneris

    Franču kosmoss ar īpašu auru! Nebiju gaidījis no Peugeot šāda apjoma digitalizāciju. Ļoti interesants salona noformējums, visvairāk izceļoties nelielajai stūrei. Mēs ikdienā daudz laika pavadām automašīnā, tāpēc šādu izjūtu radīšana ir ļoti svarīga. Man patīk šī auto vieglums – parkošanās nesagādā nekādas grūtības. Franču krosovers savus konkurentus pārspēj ar modernu pieeju, izejot ārpus standarta principiem. Peugeot 2008 ģimenē varētu būt kā otrais auto – kā transportlīdzeklis piepilsētas apvidum. Auto ar odziņu!


    Emīls Potāpovs, tūrisms, pasākumu veidošana

    Visspilgtāk atmiņā paliek šī auto mazā stūre – ļoti patika! Veikls un ērts auto ar 3D instrumentu paneļa displeju, ļaujot vadītājam priekšplānā redzēt būtiskāko brauciena informāciju, fonā atstājot mazāk svarīgus datus. Šādu funkciju vēl nebiju redzējis! Auto salons no ārpuses šķiet mazāks, nekā ir patiesībā, un šeit vietas patiesi netrūkst. Ļoti labi piemērots daiļā dzimuma pārstāvēm.


    Jānis Mažrims, zemes ierīcības inženieris

    Ļoti stilīgs krosovers ar modernu interjeru un eksterjeru. Veikls un kompakts auto, kas piemērots gados jauniem braucējiem, it īpaši dāmām. 


    Jānis Mitenbergs, jūrnieks, kapteiņa vecākais palīgs

    Vērtējot Peugeot 2008 virsbūves izmēru, tas varētu kalpot kā ģimenes otrais transportlīdzeklis. Agresīvs un ļoti patīkams dizains. Pārsteidza standarta audio sistēmas skanējums. Šo auto es noteikti izvēlētos savai sievai.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē