• Huawei prezentē jaunos P40 sērijas viedtālruņus, zināmas arī cenas

    Sabiedrība
    Klubs
    Klubs
    26. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šodien, 26. martā, pasaule tika iepazīstināta ar jaunajiem revolucionārajiem Huawei P40 sērijas viedtālruņiem – P40, P40 Pro un P40 Pro+.

    Jaunie flagmaņi aprīkoti ar progresīvo Ultra Vision Leica kameras sistēmu, kas paplašinās nākotnes mobilās fotografēšanas un video uzņemšanas iespējas, turklāt tos darbina jaudīgā Kirin 990 5G čipkopa, kas nodrošina vēl jaudīgāku 5G savienojamību un mākslīgā intelekta iespējas. Līdz ar jauno flagmaņu sēriju, Huawei prezentēja arī uzlaboto sporta viedpulksteni Huawei Watch GT 2e.

    Huawei P40 sērija turpina piedāvāt izcilību attēlveidošanas jomā. Tagad 1/1.28 collu sensoram ir arī lielāks pikseļu izmērs – 2.44μm, kas palielina gaismas uzņemšanu, lai uzlabotu kameras veiktspēju pat ļoti vājā apgaismojumā, savukārt uzlabotais periskopa dizains nodrošina 10x lielu optisko tālummaiņu. Flagmaņi aprīkoti ar īpaši jaudīgu Kirin 990 5G čipkopu, turklāt tie atbalsta ātrgaitas 5G un Wi-Fi 6 Plus savienojumus. Visas tālruņa detaļas ir iestrādātas elegantā un kompaktā korpusā ar četrkāršā izliekuma displeju (Quad-curve Overflow Display), kas nodrošina izcili plūstošu attēlu un palīdz tālrunim reaģēt zibenīgā ātrumā.

    Gaumīgs dizains ar četrkāršā izliekuma displeju

    Huawei P40 Pro un P40 Pro+ ir aprīkoti ar Huawei četrkāršā izliekuma pārplūdes (overflow) ekrānu. Iedvesmojoties no dabas, tālruņa ekrāns ieguvis īpašu “demi bullnose” malu izliekumu, kas atgādina ūdens virsmu brīdī, kad tā sāk plūst pāri krūzes malām. Īpaši šaurie rāmji un apaļie stūri rada tālrunim gandrīz bezmalu izskatu un nodrošina patīkamu skatīšanās pieredzi, kā arī ergonomisku turēšanu rokā. Savukārt uzlabotais ekrāna pirkstu nospiedumu skeneris piedāvā par 30 % ātrāku biometrisko autentifikāciju.

    Jaunais viedtālrunis būs pieejams divās glancētās stikla apdares krāsās – Ledus baltā (Ice White) un melnā. Turklāt tas būs pieejamas arī matētā tonī – Sudraba sarmas (Silver Frost), ļaujot Huawei P40 Pro un P40 modeļiem izstarot patiesu eleganci no jebkura leņķa.

    Profesionālas fotogrāfijas ar Ultra Vision Leica kameru sistēmu

    Huawei P40 flagmaņu sērijas viedtālruņos iestrādātā uzlabotā Ultra Vision Leica kameru sistēma piedāvā gan trīskāršo,  gan četrkāršo un pieckāršo kameru sistēmas. P40 nodrošina iespēju katram uzņemt profesionālas kvalitātes attēlus, izmantojot īpašā platleņķa, parastā platleņķa un telefoto objektīvus.

    Savukārt P40 Pro iestrādāta četrkāršā Leica kameru sistēma, kā arī vēl jaudīgāka SuperSensing kino kamera un 3D dziļuma noteikšanas kamera, kas atbalsta 50x SuperSensing Zoom tālummaiņu.

    Huawei P40 flagmaņu sērija piedāvā arī ultra redzes sensoru, kas ir līdz šim lielākais Huawei piedāvātais CMOS sensors. Ar  1/1.28 collām diagonālē tas atbalsta pikseļu sasaistīšanu, lai panāktu 2.44μm lielu pikseļu izmēru.

    Huawei P40 Pro izmanto 5x optisko tālummaiņu, 10x hibrīdo tālummaiņu un 50x digitālo tālummaiņu, tādējādi spējot pietuvināt pat ļoti tālus objektus. Šajā modelī pirmo reizi iekļauts RYYB krāsu filtru bloks, kas palielina gaismas ielaišanu un uzlabo pietuvināto fotoattēlu kvalitāti. Savukārt P40 Pro+ piedāvā 100x SuperZoom masīvu ar jaunu periskopo dizainu, kas atspoguļo gaismu veselas piecas reizes, tādējādi pagarinot gaismas ceļu par 178 %, turklāt tas atbalsta 10x optisko tālummaiņu. Galvenā Ultra Vision fotokamera un SuperZoom masīvs darbojas kopā ar MI, lai izveidotu trīskāršu OIS + AIS, ievērojami uzlabojot fotoattēlu un video stabilizāciju.

    Tagad ādas toni un tekstūru fotogrāfijās precīzi reproducē jaunais daudzspektru krāsu temperatūras sensors un MI AWB algoritms, kas palielina krāsu precizitāti par 45 %, turklāt algoritmi nodrošina reāllaika portreta optimizāciju, kas uzlabo apgaismojumu un attēla detalizāciju. Savukārt 32 MP selfiju kamera un infrasarkanā (IR) dziļuma kamera, kas atbalsta autofokusu un bokē efekta simulāciju, nodrošina patiesi izcilus portreta efektus.

    Jaudīga videokamera tavā kabatā

    40 MP SuperSensing kino kamerai ir īpašs platleņķa objektīvs ar 18mm fokusa attālumu un 1/1.54 collu sensoru, kas atbalsta 3:2 malu attiecību un ir ļoti populārs DSLR kameru vidū. Šī sensora pikseļus var individuāli pielāgot un uzņemt HDR kvalitātes video ar ilgu, īsu vai parastu ekspozīciju. Kamerā iebūvētā Sedecimpixel Fusion tehnoloģija atbalsta 16-in-1 pikseļu savienošanu, lai iegūtu 4.48μm lielus superpikseļus – tie ne vien palielina gaismas jutīgumu līdz pat ISO51200 , bet arī nodrošina 7680fps Ultra Slow-Motion video uzņemšanu.

    Huawei P40 flagmaņu sērija atbalsta bokē efekta simulāciju video uzņemšanas laikā. Atdarinot plašas diafragmas atvēruma efektus, šī funkcija pievieno iespaidīgu izplūduma efektu, lai palīdzētu izcelt galveno video kadra objektu. Savukārt telefoto kamera spēj uzņemt augstas izšķirtspējas tālummaiņas klipus, kā arī 4K video ar laika ritējumu (time-lapse). Īpašs jauninājums ir audio tālummaiņa, kas pieejama visos P40 flagmaņu sērijas tālruņos un ļauj lietotājam tuvināt audio avotu, vienlaikus pastiprinot tā skaņu.

    Pilnībā savienota 5G spēkstacija

    Huawei P40 flagmaņu sērijas tālruņus darbina Kirin 990 5G čipkopa, kas nodrošina integrētu 5G savienojamību, stabilu MI veiktspēju un enerģijas efektivitāti. Ekrāna reaģētspēju un spēļu pieredzi uzlabo P40 Pro un P40 Pro+ panelī iestrādātais 90Hz grafikas apstrādes dzinējs. P40 sērija tāpat atbalsta 160MHz Wi-Fi 6 Plus tehnoloģiju, kas ļauj pārsūtīt datus ar ātrumu līdz pat 2400Gbps. Lai tālruni varētu ātri un ērti uzlādēt, Huawei P40 Pro+ piedāvā nozarē vadošo 40W bezvadu ātrās uzlādes (SuperCharge) funkciju. Izmantojot 4-in-1 hibrīdo Supercool risinājumu, tālruņa čipsetam tikuši piešķirti jauni termiskie apjomi, un nu, pateicoties uzlabotajai dzesēšanas sistēmai, tas spēj sasniegt vēl izcilākus rezultātus.

    EMUI 10.1 operētājsistēma ievieš virkni jaunu funkciju, kas ļauj izbaudīt vēl labāku MI pieredzi. Arī jaunie Huawei P40 flagmaņi, gluži, kā to priekšgājēji, darbojas ar labi zināmo Android operētājsistēmu. Turklāt jaunie modeļi iegādes brīdī jau aprīkoti ar lietotņu veikalu AppGallery, kas piedāvā plašu aplikāciju klāstu gan ar pasaulē, gan Latvijā populārām lietotnēm.

    Cena un pieejamība

    Huawei P40 sērijas flagmaņi Latvijas tirgū būs pieejami Ledus baltā (Ice White), Sudraba sarmas (Silver Frost) un melnā krāsā. Huawei P40 rekomendējamā mazumtirdzniecības cena ir 799 EUR, bet Huawei P40 Pro – 1049 EUR.

    Uzlabotas brīvā laika aktivitātes ar Watch GT 2e viedpulksteni

    Līdztekus P40 sērijai, Huawei izlaidis arī Huawei Watch GT 2e viedpulksteni, Huawei Sound X un jaunākās 2020. gada pavasara/vasaras sērijas S/S '20 Huawei X Gentle Monster brilles, vēl vairāk paplašinot Huawei produktu klāstu un sniedzot patērētājiem iespējām bagātu digitālo dzīvi.

    Jaunais Watch GT 2e viedpulkstenis paredzēts aktīva dzīvesveida piekritējiem – viedierīcē iestrādāti 100 dažādi treniņu izsekošanas režīmi, sākot no tradicionālajiem sporta veidiem un beidzot ar citām modernām vingrinājumu formām, piemēram jogu vai klinšu kāpšanu. Tāpat Huawei pirmo reizi savos viedpulksteņos iestrādājis funkciju, kas uzrauga skābekļa piesātinājuma līmeni asinīs.

    Vēl viena Watch GT 2e priekšrocība ir divu nedēļu ilgais akumulatora darbības laiks, kā arī uzlabotā sirdsdarbības kontrole, kas ne vien monitorē sirdsdarbību, bet arī sniedz atgādinājumus un informē par spiediena līmeni un miega kvalitāti. Huawei Watch GT 2e rekomendējamā mazumtirdzniecības cena ir 179 EUR.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē