• «Viņš mani pazemoja!» Latviešu dizaineres Agrumas slavenā līgava atmasko Boratu

    Slavenības
    Estere Jansone
    28. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Holivudas aktrise Rebela Vilsone savā autobiogrāfiskajā romānā atminējusies briesmīgo pieredzi, kāda viņai bijusi, strādājot kopā ar Borata atveidotāju Sašu Baronu Koenu. Viņš esot aktrisi pazemojis.

    Latviešu dizaineres Ramonas Agrumas līgava, amerikāņu aktrise Rebela Vilsone savos sociālajos tīklos dalījusies ar dusmīgu video. Viņa stāsta, ka pirmā nodaļa no viņas autobiogrāfiskā romāna «Atdzimusī Rebela» ir veltīta Borata atveidotājam Sašam Baronam Koenam.

    Viņa savā video apgalvo, ka aktrisi nevarēs apklusināt ne advokāti, ne sabiedrisko attiecību speciālisti. «Kad sāku strādāt Holivudā, man teica, ka šeit ir nulles tolerance pret riebekļiem. Tas izklausās loģiski un saprotami. Taču man diemžēl nācās strādāt ar lielu riebekli, un nu man pašai patiešām ir nulles tolerance pret riebekļiem,» dusmīga ir Rebela. Aktrise pauž, ka Koena pārstāvji esot mēģinājuši apturēt viņas grāmatas iznākšanu.

    Rebela Vilsone ar Koenu sadarbojusies filmas «Brāļi Grimsbiji» uzņemšanā. Aktrise filmā atveidojusi draudzeni galvenajam varonim, kuru tēlojis Saša Barons Koens.  Katru reizi, kad aktrise runājusi ar Koenu, viņš spiedis Vilsoni filmēties kailai, neraugoties uz to, ka aktrise jau iepriekš bija stingri pateikusi, ka to nedarīs. Taču visvairāk Vilsoni satracinājis Koena lūgums kādā ainā iebāzt pirkstu viņa dibenā.

    «Es biju pārbijusies. Es gribēju tikt ātrāk prom no turienes, bet atradu kompromisu – uzšāvu viņam pa dibenu un improvizēju,»

    savā grāmatā raksta Vilsone.

    Saša Barons Koens noliedz, ka jebkad uzstājis, lai aktrise atkailinātos kameras priekšā. Viņa pārstāvis apgalvo, ka Vilsone izplata melus – to apstiprinot dokumenti, filmu kadri, liecības no klātesošajiem pirms un pēc filmas «Brāļi Grimsbiji» uzņemšanas. Borata atveidotāja pusē nostājušies deviņi kolēģi, kas piedalījušies šajā filmā. Iespējams, Agrumas līgava vienkārši esot kaut ko pārpratusi.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē