• Izmanto iespēju konsultēties par vēža profilaksi bez maksas

    Padomi
    Petra Kalniņa
    29. janvāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    1. februarī ikviens interesents bez maksas var apmeklēt speciālistu, lai konsultētos par vēža profilaksi.
    Foto: Shutterstock
    1. februarī ikviens interesents bez maksas var apmeklēt speciālistu, lai konsultētos par vēža profilaksi.
    1. februārī no pulksten 14.00–18.00 ikviens tiek aicināts piedalīties informatīvajā onkoloģisko saslimšanu profilakses dienā Esi gudrāks par vēzi! audzināšana. Tirdzniecības centrā Origo un Rīgas Dzelzceļa stacijas Centrālajā zālē dienas garumā apmeklētāji varēs bez maksas, dzerot tēju vai kafiju, klausīties speciālistu lekcijas un konsultēties pie speciālistiem ginekologa, urologa, gastroenterologa, dermatologa un pacientu atbalsta biedrībām.

    Šajā dienā tirdzniecības centra Origo 3.stāva B ēkas telpās no plkst.14.00 līdz 18.00 darbosies četri konsultatīvie punkti, kuros gan sievietes, gan vīrieši varēs individuāli un bez maksas saņemt vairāku speciālistu konsulltācijas:

    • Ginekoloģijas punktā būs iespēja konsultēties ar ginekologu, uzzināt par krūts un dzemdes kakla skrīningu, tai skaitā arī olnīcu vēzi.
    • Uroloģijas punktā būs pieejamas urologa konsultācijas, kungi varēs iegūt informāciju par profilaktiskajām pārbaudēm, priekšdziedzera (prostatas) vēzi.
    • Gastroenterologs konsultēs par saslimšanām, atbildēs uz jautājumiem par zarnu vēža diagnostiku un skrīningu.
    • Dermataloģijas punktā varēs uzdot jautājumus par ādas saslimšanām, melanomas riskiem, un kur meklēt palīdzību, ja nepieciešams.

    Uzmanību!

    Obligāts iepriekšējs pieraksts – piesakiet sev vēlamo laiku un speciālistu pa tālruni +371 25404241, norādot savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.

    Tāpat tirdzniecības centra Origo 3.stāva A ēkas telpās no plkst. 15.00 līdz 18.00 norisināsies tematiskas lekcijas, kurās būs iespēja diskutēt ar speciālistiem par veselīgu dzīvesveidu un pozitīvu domāšanu. Kopā plānotas 3 lekcijas – par onkoloģiskām saslimšanām un to diagnostiku stāstīs rezidente ķirurģijā Krista Arcimoviča, par veselīga uztura nozīmi vēža profilaksē runās uztura speciāliste Nelda Karpenska-Allaža. Geštaltterapeite Elīna Zelčāne vērsīs uzmanību uz to, kāpēc onkoloģijas profilaksē ar pozitīvu domāšanu vien nepietiek jeb aicinās piedalīties diskusijā par to, ko nozīmē patiesas rūpes par sevi un savu veselību.

    Rīgas Dzelzceļa stacijas Centrālajā zālē no plkst.14.00–18.00 apmeklētājus konsultēs Latvijas psihoterapeitu biedrība, kā arī krūts vēža pacientes un viņu līdzcilvēki varēs aprunāties ar krūts vēža pacienšu atbalsta biedrības VITA un labdarības fonda Rozā vilciens pārstāvjiem.

    Pasākums tiek īstenots Eiropas Savienības Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2./16/I/021 “Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!” ietvaros.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē