• Mūžībā devies izcilais ginekologs Voldemārs Lejiņš

    Veselība
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dr. Voldemārs Lejiņš
    Foto: LETA
    Dr. Voldemārs Lejiņš
    5. maijā mūžībā aizgājis izcilais latviešu ginekologs, neauglības jautājumu ārstēšanas un dzemdību speciālists Voldemārs Lejiņš, informē piederīgie.

    «Mūsu mīļais vīrs, visumīļākais tētis, izcilais ārsts, uzticamais draugs, vislabākais sievastēvs, aizrautīgais golferis Voldemārs Lejiņš ir devies citur, lai mūs visus sargātu no tās puses, priecātos par mūsu veiksmēm un reizi pa reizei pasmietos kopā ar mums par labu joku!» teikts viņa meitas Elīnas Lejiņas-Kairišas ierakstā Facebook.

    Dr. Voldemārs Lejiņš ir viens no klīnikas EGV dibinātājiem. 1998. gadā izveidotā ārstniecības iestāde par savu galveno uzdevumu noteica nodrošināt pacientiem reproduktīvās veselības aprūpi un sniegt iespēju kļūt par vecākiem tiem, kas saskaras ar neauglības diagnozi. Dr. Voldemārs Lejiņš bija pirmais ginekologs Latvijā, kas 1995. gadā Latvijas Ģimenes centrā pirmais veica ārpusķermeņa apaugļošanas operāciju (IVF). Savas zināšanas ārsts papildinājis ASV, Kanādas, Spānijas, Francijas un citu valstu klīnikās.

    Par īpaši nozīmīgu devumu Latvijas medicīnā un medicīnas zinātnes attīstībā Dr. Voldemārs Lejiņš 2008. gada 4.maijā tika iecelts par Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieku.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē