• Līga Reņģe par meitiņas iedzimto vizuālo nepilnību: Tas punktiņš lēnām sāka augt

    Slimības
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījuma “Ģimene burkā” dalībniece Līga Reņģe nespēj valdīt asaras, atklājot, cik ļoti pārdzīvo par meitiņas kosmētisko defektu – hemangiomu, asins receklīšu uzaugumu uz lūpas.

    “Kad viņa piedzima, viņai uz lūpiņas bija mazs, mazs punktiņš. Un tas punktiņš lēnām sāka augt. Tad vienā brīdī Emīlijai iekoda suns tieši tai lūpiņā. Tas bija tāds emocionāli ļoti, ļoti smags brīdis, jo nācās domāt, ko darīt tālāk,” atklāj Līga.

    Kā izrādās, hemangioma Emīlijai rada ne tikai estētisku diskomfortu, bet arī saskarsmes grūtības, kas sevišķi jūtamas bija tieši bērnu dārza laikā un no 14 gadu vecuma.

    Pandēmijas laikā jaunā meitene centusies slēpt savu defektu ar masku, tomēr tas nav risinājums. Lai mazinātu emocionālo un estētisko diskomfortu, Emīlija tikusi vesta pie ārstiem, kur katru mēnesi tika veikta lāzerprocedūra zem narkozes.

    Nu tiek kalti plāni nopietnām pārmaiņām un ģimene devusies kunsultēties pie plastikas ķirurga.

    Taču, kā akcentē Līga, lūpas defekts nebūt nav ietekmējis Emīlijai iespēju izaugt par brīnišķīgu un sirsnīgu: “Kas ir ārējais izskats pret to, kas ir sirsniņā,” saka Līga.

    Kādas pārmaiņas gaida Emīliju, un kādu satraukumu tas rada viņas ģimenē, skaties zemāk pievienotajā “Ģimene burkā” video. “Ģimene burkā” epizodes skaties katru ceturtdienu 17:55 un 20:30 televīzijas kanālā 360TV, kā arī jebkurā laikā 1188play.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē