• Lembergu sadzēlusi indīga zivs: 10 stundas mocījos elles sāpēs

    Veselība
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    4. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aivars Lembergs.
    Foto: no privātā arhīva
    Aivars Lembergs.
    Sāpju šoks, pāris nedēļu Grieķijas un Latvijas slimnīcās, indes atsūkšanas operācija – tāds saulgriežu laiks izvērties bijušajam Ventspils mēram Aivaram Lembergam.

    Vien pagājušās nedēļas nogalē sankcionētais un smagos noziegumos apsūdzētais Ventspils domes deputāts Aivars Lembergs varēja mazliet uzelpot, jo tika izrakstīts no slimnīcas un apsaitētu kreiso roku varēja piedalīties Jūras svētkos.

    Lai arī pirms Jāņiem sociālajos tīklos viņš bija ievietojis apsveikuma video, kā arī uzrunu, kurā iesmēja par savas personības demonizēšanu runās par iespējamo nākamo valdību, patiesībā Lembergam tolaik uz jokiem prāts nemaz neesot nesies.

    Indīgā zivs, kas iedzēla Lembergam.
    Indīgā zivs, kas iedzēla Lembergam.

    «Jau iet uz labo pusi, bet galīgi nebija labi. Šobrīd esmu vienrocis. It kā nekas traks – savainoju roku, turklāt ne labo, kas man ir darba roka, bet kreiso. Taču sākās iekaisums… Ar ģimeni atpūtos Grieķijā, un tā sanāca, ka ņēmu rokās vienu dzīvu zivi, kura izrādījās indīga. Tā iedzēla. Roka sāka strauji pampt. Maziņa štrunta zivs. Kādi 30 centimetri tai varbūt arī bija. Tieviņa, slaidiņa, smuka… Bet toksiska.Tās inde iedarbojas kā sāpju šoks. Pēc dzēliena bija tādas sāpes! Neesmu dzemdējis, ar tām sāpēm salīdzināt nevaru, bet savu mūžu neko tādu iepriekš nebiju piedzīvojis.

    Zobu sāpes, lūzumu sāpes… Tās nestāv klāt. Tie tādi odu kodieni uz sāpju šoka fona.

    10 stundas mocījos, jo tās nevar noņemt ne ar kādām zālēm un pretsāpju līdzekļiem. Nevienam nenovēlu,» piedzīvoto žurnālam «Privātā Dzīve» atminas ventspilnieks.

    Slimnīcā Grieķijā viņš pavadījis mazliet vairāk nekā dienu, tad vests uz Latviju taisīt operāciju. «Man noveicās, ka Latvijas ārsti, ar kuriem konsultējos, guļot Grieķijas slimnīcā, ātri pieņēma pareizos lēmumus – ka jāved un jāoperē. Esmu viņiem pateicīgs, varu uzslavēt un vēlēt visu to labāko,» tā Lembergs. «Un mājās tomēr ir mājās. Tā ir cita lieta. Mani izoperēja «Gaiļezera» mikroķirurgi. Sagrieza roku, lai dabūtu ārā toksīnus. To, vai tagad viss pilnīgā kārtībā, varēs pateikt pēc laika, jo vēl nekas nav beidzies. Bet vismaz izskatās labāk. Ceru, ka pēc kādas nedēļas varēs teikt – hop!» spriež Lembergs.

    Par slimnīcās Grieķijā un Latvijā piedzīvoto, un, kas Lembergam padomā pēc izveseļošanās, uzziniet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Lembergs pēc indīga zivs dzēliena 10 stundas pavada elles mokās 
    • Bijusī sievasmāte Gobzemu vaino melos. Ģimenes skandāla netīrās aizkulises
    • Slavenību grimētāja Grauda tagad ir kopā ar mūziķi Račinski
    • Inese Vaikule ar jauno mocīti drīz trauksies uz ārzemēm
    • Ķirsona ģimenes traģēdija. 45 gadu vecumā iet bojā viņa bijušais znots
    • Edgars Kaupers gatavs iekarot Holivudu
    • Slavenības krāšņi svin izlaidumus
    Privātā Dzīve nr27/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē